Îmbină pasiunea și fotografia, cu Photohotel

Postat de: F64 F64

Ești pasionat de fotografie și vrei să faci cumva, dar nu prea știi cum, o carieră din asta? Ai încerca să fii freelancer, dar nu te-ai putea susține până când ai începe să câștigi cu adevărat din asta? Nu prea ești fan fotografie de stoc? Îți place să călătorești, să cunoști oameni noi, culturi noi, să vezi locuri aparte? Atunci Photohotel s-ar putea sa fie fix calea de mijloc de care ai nevoie, între pasiune și carieră.

Cine sunt Photohotel?

Povestea lor a început în 2008 cu doar două structuri hoteliere și 4 persoane în Creta. Acum au peste 100 de structuri și mai mult de 200 de angajați. Photohotel sunt o companie europeană ce oferă servicii fotografice destinate turiștilor din circuitul hotelier internațional, prezenți în Grecia, Spania și România, dorindu-și să imortalizeze prin intermediul fotografiei, momente memorabile ale turiștilor din cadrul structurilor hoteliere în care activează.

Își îmbunătățesc continuu serviciile, fiind extrem de atenți la exigențele turismului internațional. Fiecare hotel este dotat cu echipamentul necesar, iar fotografii care aplică sunt instruiți de specialiști.

De la început au avut propria școală de training, unde au fost formate gratuit peste 600 de persoane.

Care sunt pașii ce trebuie făcuți pentru a ajunge parte din echipa Photohotel?

  • Trebuie să ai sub 35 de ani
  • Să fii dornic și ambițios să înveți lucruri noi
  • Să își placă să interacționezi și să cunoști oameni noi
  • Să vrei să ai parte de experiențe memorabile chiar dacă nu ai experiență în acest domeniu.