Despre Olympus – despre fotografie, cu fotografie

Postat de: F64 F64

Te așteptăm miercuri, 2 august 2017, începând cu ora 19, în sala expozițională F64 (Blv. Unirii, nr. 45) pentru a vernisa expoziția „Despre Olympus – despre fotografie, cu fotografie”, semnată de Mircea Bezergheanu. Fotograful va susține și o prezentare generală dedicată Olympus cu exemplificări. Mircea ne va vorbi și despre E-M1 Mark II,   plus obiectivele din gama PRO/Premium.

Evenimentul va fi LIVE, pe Facebook.

Despre Mircea Bezergheanu

olympus

Când tu te pui la adăpost, pentru că plouă, e viscol sau caniculă, Mircea Bezergheanu fotografiază. Și nu o face pentru a mai bifa un salon, expoziție sau concurs. O face pentru că iubește ceea ce face. Mircea este prieten ca o furtună, tată ca un lup, furând din timpul lui pentru al dărui celor care nu au timp. Nu-l căuta în galeriile fotografilor, nu este prezent acolo, dar dacă ai noroc poate-i zărești umbra, undeva într-o noapte când e cazat la un hotel cu miliarde de stele, lângă cel mai iubit copac din Dobrogea.

olympus
(c) Mircea Bezergheanu

Înainte de a ne întâlni în sala expozițională, Mircea ne-a mărturisit că trecerea de la un sistem cu care ești obișnuit, cu care lucrezi de zeci de ani la altul nu este simplă, ci vine cu anumite compromisuri. Trebuie să te adaptezi la noile funcții cu care vine sistemul ales, iar asta poate pune piedici și poate genera puțină frică și reticență.

Fotograful a trecut prin asta, schimbând un DSLR Nikon cu sistemul micro4/3 de la Olympus. Ce a găsit în noul aparat i-a depășit așteptările și a topit orice urmă de îndoială cu privire la aparatele foto mirrorless.

Cum despre fotografie vorbește numai cu fotografii, te invită să îl însoțești într-o călătorie epică începută în Dobrogea și care a continuat până la vulcanul din Tenerife. Va povesti cu fotografiile pe pereți despre ce a făcut, cum a făcut, cu ce a făcut. Va încerca să răspundă la toate întrebările tale legate de acest nou sistem, înțelegând teama firească pentru o revoluție tehnologică ce s-a derulat fără a prinde măcar de veste. Chiar dacă nu a reușit să puncteze toate subiectele propuse – spre exemplu nu are un material subacvatic realizat cu noul sistem, a adunat suficient material pentru discuta sincer și la obiect despre fotografie și tehnologie.

olympus
(c) Mircea Bezergheanu

Evenimentul va fi LIVE, pe Facebook.

Ne vedem pe 2 august 2017, începând cu ora 19, în sala expozițională F64 (Blv. Unirii, nr. 45)!

Nu uita, expoziția va rămâne pe simeze în luna august!

test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top