Noul DSLR Canon 200D este aici!

Postat de: F64 F64

Pătrundeţi în lumea fotografierii creative, de înaltă calitate; Canon Europe lansează cel mai nou DSLR, modelul EOS 200D

Canon Europe, liderul mondial în domeniul soluţiilor de imagine,tocmai a lansat modelul Canon 200D, cel mai recent aparat foto DSLR, cu ajutorul căruia vă veţi putea povesti experienţele într-o manieră cu totul nouă şi inedită. Creat pentru a putea atinge un nou nivel de creativitate şi calitate a imaginii, modelul EOS 200D este înlocuitorul perfect pentru fotograful pasionat care foloseşte un telefon inteligent dar care îşi doreşte să treacă la un aparat foto.

Canon a lansat modelul EOS 200D pentru cei care doresc să înceapă să folosească un aparat elegant, cu greutate mică şi uşor de utilizat.  Fie că faceţi fotografii sau realizaţi filme, aceasta este alegerea ideală pentru oricine doreşte să surprindă şi să partajeze poveşti din orice domeniu al vieţii lor. Fie că fotografiaţi apusul la Taj Mahal sau faceţi o fotografie familiei şi prietenilor la dumneavoastră acasă, dimensiunea compactă a modelului EOS 200D îl face opţiunea ideală pentru orice ocazie.

Tehnologie nouă, de ultimă generaţie pentru 2017

Canon 200D

Cel mai uşor DSLR Canon din lume, cu ecran cu unghi variabil, EOS 200D este dotat cu cea mai nouă tehnologie a anului 2017 şi are funcţii comune cu alte aparate foto Canon care sunt vârf de gamă, asigurând de fiecare dată o imagine de cea mai bună calitate.  Fie că lucrăm cu zone cu umbră sau zone luminoase, rezoluţia este uimitoare iar EOS 200D asigură controlul asupra profunzimii câmpului, astfel încât să puteţi obţine cele mai frumoase fundaluri estompate în imaginile dumneavoastră.

EOS 200D este dotat cu cea mai rapidă focalizare automată Dual Pixel CMOS, garantând faptul că aparatul face focalizarea rapid şi clar, astfel încât subiectele sunt redate cât se poate de clar. Noul senzor APS-C îmbunătăţeşte performanţă în condiţii de luminozitate scăzută, oferindu-vă posibilitatea să surprindeţi imagini frumoase atunci când soarele apune iar pe cer apar stelele.

Mai mult, acest model DSLR este dotat cu cel mai nou procesor Canon DIGIC 7. „Creierul“ aparatului foto optimizează setările automat în orice situaţie, astfel că este uşor să obţineţi mereu imagini de o calitate excepţională, cu zgomot de imagine redus.

Uşor de utilizat şi calitate a imaginii excepţională

EOS 200D este dotat cu vizor dar şi cu ecran cu unghi variabil, cu funcţii de ecran tactil, toate aceste aspecte reprezentând un avantaj pentru cei care cumpără un DSLR pentru prima dată. Apropiaţi-vă de subiect pe care îl puteţi urmări acum foarte clar prin vizor, în timp ce folosiţi ecranul cu unghi variabil pentru a surprinde acele fotografii greu de realizat din orice poziţie. Având flexibilitatea de a trece oricând de la ecran la vizor, vă va fi uşor să surprindeţi fotografia perfectă şi cu ajutorul ecranului tactil, trecerea de la utilizarea telefonului inteligent la utilizarea aparatului va fi uşoară şi familiară.

EOS 200D are o interfaţă intuitivă cu ajutorul căreia funcţiile sunt explicate utilizatorului pe măsură ce sunt folosite. IU cu ghidare, tutorialul pentru un ghid vizual simplu, vă ajută explicându-vă ce efect va avea asupra fotografiilor dacă schimbaţi setările însă această opţiune poate fi oprită, desigur, atunci când deveniţi expert în utilizarea aparatului foto.

Exterior elegant şi compatibil cu telefoanele inteligente