CONCURS: „Iubește Românește” – câștigători

Postat de: F64 F64

În ultima lună de iarnă, în ton cu Valentine’s Day și cu Dragobetele, F64 împreună cu Garanti Bank au lansat concursul „Iubește Românește”, care s-a desfășurat în perioada 1-24 februarie 2017.

Concurenții trebuiau să surprindă, pentru a câștiga premiul cel mare, gesturile de trandețe dintre îndrăgostiți, iar pentru locurile II și III să înscrie imagini cu lucruri și locuri pe care le iubesc din România.

Juriul format din Gina Buliga, ambasador Nikon în România, un reprezentant F64 și un reprezentant Garanti Bank, a căutat să regăsească în imagini, pe lângă temele menționate, și emoție, dragoste, naturalețe. Toate acestea respectând regulile bine cunoscute de compoziție și dând dovadă de creativitate.

Concurenții au putut înscrie maxim 3 fotografii în platforma de concurs F64 și au fost îndemnați să-și proceseze fotografiile minimal (levels, contraste, saturație etc), fără a se accepta însă colajele.

Așadar, iată câștigătorii concursului „Iubește Românește”:

Locul I – câștigătorul voucherului în valoare de 1300RON (oferit de Garanti Bank) pentru a achiziționa produse de la F64 este Vaidean Ionuț!

concurs

Locul II – câștigătorul imprimantei Canon Selphy CP-1200 (premiu oferit de F64) este Raul Jichici.

"iubește românește"

Locul III – câștigătorul unui acumulator extern Anker Power Core 10000 mAh  (premiu oferit de F64) este Alexandru Buliga.

concurs

De asemenea, juriul a mai ales câteva fotografii demne de menționat, care datorită calității lor ar fi putut foarte bine să fie câștigătoare!