CES 2017: Elegant și suplu, noul Canon PowerShot G9 X Mark II

Canon şi-a reinventntat ieri, in cadrul CES 2017 mult apreciata gamă PowerShot G-series cu modelul PowerShot G9 X Mark II, un aparat foto de buzunar foarte subțire. Oferind viteze foarte mari de fotografiere continuă de până la 8,2 cps, dotat cu un senzor mare de tip 1 inch de 20,1 megapixeli şi un procesor Canon DIGIC 7, aparatul oferă performanţă şi rezultate uimitoare la fiecare apăsare a butonului declanşator. Fie că ești un fotograf entuziast în căutarea unui însoţitor de nădejde sau că dorești să treci de la un smartphone la nivelul următor, modelul PowerShot G9 X Mark II este aparatul foto care îți trebuie.

Putere, performanţă, precizie

Având la bază un procesor DIGIC 7 şi un senzor CMOS, modelul PowerShot G9 X Mark II oferă o performanţă semnificativ îmbunătăţită şi rezultate de înaltă calitate. Stabilizarea de imagine cu sistem dual asigură o corecţie de pana la 3,5-stop folosind procesarea cu stabilizare în paralel, ideală pentru fotografiere din mişcare şi pentru menţinerea stabilităţii cadrelor chiar şi atunci când nu ai sprijin. Fotografierea continuă susţinută la 8,2 cadre pe secundă, împreună cu posibilitatea de focalizare automată de 0,14 secunde te ajută să surprinzi momente spontane – de la cele stradale la apariţii surprinzătoare ale animalelor. Pentru a putea surprinde totul, PowerShot G9 X Mark II este dotat cu zoom optic de 3x şi cu un obiectiv grandangular de 28 mm, perfect pentru fotografierea de portrete şi peisaje superbe.

 

Momentele memorabile vor fi surprinse în imagini perfect clare, indiferent de condiţiile de iluminare. Senzorul reduce semnificativ zgomotul şi îmbunătăţeşte intervalul dinamic pentru a obţine rezultatele dorite, indiferent dacă e zi sau noapte, în timp ce obiectivul cu diafragmă de f/2,0 este mai uşor, oferindu-ți libertatea de a folosi un ISO cu valoare mai mică sau timpi de expunere mai scurţi şi de a crea fundaluri de efect. Pentru estomparea fundalului în timp ce surprinzi obiecte aflate în mişcare, noul filtrul ND automat reduce lumina care pătrunde prin obturator, permiţându-ți să folosești timpi de expunere mai lungi fără a obține fotografii supraexpuse.

Realizează filme

Este timpul să-ți explorezi calităţile de videograf şi să realizezi filme Full HD minunate. Funcţia îmbunătăţită de urmărire a subiectului, specifică procesorului DIGIC 7, îți permite să surprinzi toate detaliile, de la mişcări ample şi bruşte la schimbări extrem de discrete precum schimbările de expresie ale feţei.

 

Fie că urci pe munte sau explorezi un oraş, te poţi mişca în voie. Stabilizatorul de imagine dinamic Canon va corecta automat tremurul aparatului, permiţându-ți să fotografiezi din orice unghi sau în mişcare. Pentru creaţii unice, aparatul foto PowerShot G9 X Mark II include funcţii precum realizarea de filme cu mişcare accelerată, alături de o gamă largă de setări pentru a te ajuta să folosești funcţiile creative.
 Canon PowerShot g9 x mark II

Un aparat foto de buzunar puternic

Cu un design minimalist şi un stil retro, PowerShot G9 X Mark II oferă rezultate remarcabile, având o carcasă de aluminiu elegantă şi compactă, cu 25% mai mică decât cea a modelului anterior. Aparatul cântăreşte doar 206 g şi este perfect pentru buzunar, fără a pune o greutate suplimentară. Aparatul are un design minimalist, cu ecran tactil LCD intuitiv care oferă control şi acces total la setări, fără butoane suplimentare deranjante, în timp ce inelul de control al obiectivului îți asigură un control mai bun al diafragmei, al timpului de expunere şi al zoom-ului.

Rămâi conectat şi partajează creaţiile

Ai conectarea la îndemână, datorită butonului Wi-Fi. Dynamic NFC îți permite să te conectezi rapid şi să îți transferi imaginile pe dispozitive inteligente compatibile, inclusiv pe Staţia de conectare Canon, pentru a putea partaja uşor şi stoca în siguranţă fotografii şi filme. Noua funcţie de compatibilitate cu Bluetooth îți permite să rămâi conectat la aparatul foto, pentru a putea vedea şi partaja fotografiile pe telefon sau tabletă chiar şi atunci când nu ai aparatul foto la îndemână.

 

De asemenea, aceste funcţii îți permit să folosești dispozitive inteligente pentru fotografiere prin wireless de la distanţă, ajutându-te să poți face parte dintr-o fotografie de grup sau să faci autoportrete remarcabile.  Datorită posibilităţii de încărcare prin USB, poți încărca aparatul foto în orice loc în care aventura te va purta.

Caracteristici principale ale PowerShot G9 X Mark II:

  • Calitate profesională a imaginii, în orice condiţii de lumină,
  • Preia controlul simplu şi creativ
  • Realizează uşor filme Full HD superbe, care pot fi partajate
  • Partajează-ți instant creaţiile superbe cu întreaga lume
 

[products ids=125033121]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.