Prezentarea proiectului „OINA”, cu Sorin Vidis si Bogdan Boghitoi, pe 13 ianuarie!

Postat de: F64 F64

Avem bucuria de a va invita la o noua prezentare de proiect inedita, de aceasta data in compania lui Sorin Vidis si Bogdan Boghitoi. Probabil ati mai auzit de ei, vizionand diverse expozitii de fotografie sau citind anumite articole si publicatii in care au aparut. La F64, ne vor povesti despre OINA, un proiect care a luat nastere cu ceva timp in urma si care urmeaza sa se concretizeze intr-o carte tiparita.

Te asteptam asadar pe 13 ianuarie, la sala expozitionala F64, incepand cu ora 19:00, pentru a afla cum s-a nascut aceasta idee, ce povesti despre oina si despre practicantii acestui sport au sa ne spuna Sorin si Bogdan, si, ce inseamna sa finalizezi un proiect fotografic printr-un album.

Pentru inscrieri, te rugam sa completezi formularul de AICI.

Inainte de a-i intalni insa in carne si oase, haide totusi sa aflam cateva lucruri din interviul de mai jos, acordat pentru blogul F64:

De ce OINA? Cum s-a nascut ideea acestui proiect?

SV: Pai am pus pe masa mai multe subiecte initial si Oina despre care nu stiam mai nimic ne-a starnit amandurora interesul, tocmai pentru ca se intrevedea o perioada lunga de explorare. A fost un act de credinta bine tintit pana la urma. Pe de alta parte, oina are valente profund identitare romanesti si, ne mai gandeam si ca asa cum noi aveam o sumedenie de intrebari despre oina, era foarte posibil ca multi sa le aiba, iar noi puteam astfel sa le raspundem la final de proiect.