Duminica 11 decembrie 2016, incepand cu ora 10:00 va asteptam la „Dar din dar se face iarmaroc” la clubul 99 (de stand-up comedy) de pe Bulevardul Dacia, nr. 99.

Iarna este un anotimp dificil, poate tocmai de aceea s-a inventat luna sarbatorilor, pentru ca intr-o perioada atat de rece, oamenii sa fie cat mai calzi unii cu altii.

Melinda Teohari care a fondat organizatia Charity by 99 a gasit o modalitate interesanta de a profita de aceasta luna si, impreuna cu colegele ei Adela Szatvanyi fondatoarea ONG-ului “Implica-te.org” si Adelina Serafim, freelancer si business developer, au pus pe picioare targul „Dar din dar se face iarmaroc”

Incasarile din cadrul evenimentului vor merge la 12 copii care i-au scris lui Mos Craciun, in speranta ca acesta isi va opri sania din zbor si la poarta lor, anul acesta. Provin din patru familii, Florea, Cristescu, Constantin si Popescu, care au nevoie de mult mai mult decat cadourile de la Mosu’: o casa, haine, mobilier, electrocasnice s.a.m.d.

Donatiile nu sunt impuse, evenimentul bazandu-se pe faptul ca tu cumparand cadouri pentru cei dragi ii ajuti in mod indirect si pe cei 12 copii. Haine, incaltamine, accesorii, decoratiuni, bijuterii, cadouri din universurile benzilor desenate, barbosi, picturi si printuri fotografice, acest targ aduce impreuna peste 40 de expozanti. Printre acestia numarandu-se si 6 fotografi care isi vor expune printurile sau vor face instantanee.

Acestia sunt:

Daniel Ilinca

Cristian Crisbasan 

Mirela Bichigeanu 

Alex Csiki 

Alexandra Crisbasan 

Bogdan Catargiu

dar din dar se face iarmaroc

(c) Bogdan Catargiu

Care isi ofera serviciile pentru a ajuta la implinirea dorintelor celor 12 copii. Doamnele beneficiaza de un portret de invidiat in favoarea unei donatii.

Desi usile evenimentului se inchid la ora 20:00, asta nu inseamna ca ajutorul se opreste odata cu caderea noptii. Daca nu ai cum sa participi la targ dar vrei sa ajuti exista si un cont pentru donatii: IBAN RO74 BACX 0000000752088000, pe numele Adela Szatvanyi.

Daca inca esti confuz, iata o lista de moduri in care poti ajuta:

  •  Cumpara produse din cadrul targului iar expozantii doneaza procent din vanzari.
  • Foloseste urna de donatii de la intrare.
  • Adu obiectele pe care doresti sa le donezi la targ (nu uita ca pe fiecare cutie/punga sa scrii cazul pentru care donezi).
  • Foloseste procesatorul de plati de pe fiecare campanie pentru a dona cu cardul.
  • Daca doresti sa faci transfer bancar cu donatia, da-ne un mesaj pentru a-ti da datele de cont sau foloseste-te de contul de mai sus.
  • Daca doresti sa ne dai o mana de ajutor la organizare in cadrul targului, esti binevenit/a. Da-ne doar un mesaj si noi te punem la treaba. Promitem 🙂
  • Da share + invite la eveniment astfel incat sa vina lume multa si frumoasa la targ.
  • Trimite-ne un gand frumos cu multa iubire. 🙂

F64 va sustine si ureaza mult succes!