„Dar din dar se face iarmaroc” – un targ aparte

Postat de: F64 F64

Duminica 11 decembrie 2016, incepand cu ora 10:00 va asteptam la „Dar din dar se face iarmaroc” la clubul 99 (de stand-up comedy) de pe Bulevardul Dacia, nr. 99.

Iarna este un anotimp dificil, poate tocmai de aceea s-a inventat luna sarbatorilor, pentru ca intr-o perioada atat de rece, oamenii sa fie cat mai calzi unii cu altii.

Melinda Teohari care a fondat organizatia Charity by 99 a gasit o modalitate interesanta de a profita de aceasta luna si, impreuna cu colegele ei Adela Szatvanyi fondatoarea ONG-ului “Implica-te.org” si Adelina Serafim, freelancer si business developer, au pus pe picioare targul „Dar din dar se face iarmaroc”

Incasarile din cadrul evenimentului vor merge la 12 copii care i-au scris lui Mos Craciun, in speranta ca acesta isi va opri sania din zbor si la poarta lor, anul acesta. Provin din patru familii, Florea, Cristescu, Constantin si Popescu, care au nevoie de mult mai mult decat cadourile de la Mosu’: o casa, haine, mobilier, electrocasnice s.a.m.d.

Donatiile nu sunt impuse, evenimentul bazandu-se pe faptul ca tu cumparand cadouri pentru cei dragi ii ajuti in mod indirect si pe cei 12 copii. Haine, incaltamine, accesorii, decoratiuni, bijuterii, cadouri din universurile benzilor desenate, barbosi, picturi si printuri fotografice, acest targ aduce impreuna peste 40 de expozanti. Printre acestia numarandu-se si 6 fotografi care isi vor expune printurile sau vor face instantanee.

Acestia sunt:

Daniel Ilinca

Cristian Crisbasan 

Mirela Bichigeanu 

Alex Csiki