F64 lansează programul „Prima casă” pentru căței

Postat de: F64 F64

Alături de prietenii de la Asociația Robi am inițiat un proiect tare drag nouă, la care sperăm să te alături, pentru a-l crește împreună.

Prima casă pentru căței? Da, ai auzit bine 🙂

Cu toții ne dorim să aparținem și să avem un loc al nostru, nu-i așa? Iar micile sau marile necuvântătoare nu fac excepție, ba dimpotrivă.

Având de partea noastră unul dintre cele mai puternice instrumente de comunicare, ne-am propus să punem fotografia în slujba binelui.

„Ne dorim să fim vocea celor care nu cuvânta și să ajutăm cațeii în procesul de adopție. Așa că ne-am gândit să lansăm programul „Prima casă” pentru animalele fără stăpân. Noi am început cu cațeii, însă acest program poate sa functioneze și pentru restul de necuvântătoare. Sper ca povestea noastră să îi inpire și pe alți iubitori de animale și fotografie. Pe scurt, #LaF64FotografiaFaceBine!”, a declarat Ana Măreșescu – Event & Training Manager F64, inițiatoarea proiectului.

Ți-am pregătit pe Facebook un album cu povești și suflete care își caută o casă, o mângâiere, o privire blajină și pe cineva care să îi poarte de grijă, fie și de la distanță. Asta pentru că mecanismul de adopție nu are în vedere doar șă îi iei acasă (deși ar fi ideal), ci și adopția la distanță, lucru care presupune plata unei sume lunare modice, pentru asigurarea hranei cățelului respectiv, pe o perioada determinată sau nu.

Intră AICI, vezi fotografiile canditaților și citește micile lor povești.