Sony a7R II și 24-70mm oferă versatilitate și fiabilitate

Versatilitatea şi fiabilitatea oferite de produsele a7R II şi SEL2470GM sunt ilustrate de la mare altitudine! Proiectul a avut succes din prima încercare, iar Jesper a reuşit să surprindă câteva fotografii uimitoare ale modelului care făcea skydiving.

Jesper Gronnemark fotograf de profesie, realizează un proiect legat de skydiving, folosind  Sony a7R II şi SEL2470GM.

“De ce folosesc Sony? Pentru mine o cameră foto este un instrument care mă ajută să dau contur viziunii mele. Camerele mele trebuie să fie uşoare, pentru a-mi fi uşor să călătoresc cu ele. Port cu mine toate echipamentele: camere foto, obiective, lumini şi suporturi, astfel că se adună multă greutate.” spune fotograful.

 

sony
(c) Mikkel Beisner

La ce foloseşti aparatul a7R II?
Specialitatea mea are la bază fotografierea sportivă pentru clienţi, cum ar fi Red Bull, CeramicSpeed, Cannondale etc.

Folosesc camera foto în principal pentru sporturi în medii controlate. Ședinţa tipică este cea în care sportivii pot face în mod repetat ceea ce fac cel mai bine, pentru ca eu să pot obţine fotografia perfectă şi portrete ale sportivilor în mediul lor firesc.

Cum te ajută fotografierea cu camere foto Sony în activitatea ta de fotograf profesionist?

Focalizarea automată este uimitoare. Este întotdeauna grozav să ai o focalizare automată bună pentru fotografierea în domeniul sportului.
Intervalul dinamic este un alt factor pe care fiecare fotograf trebuie să îl ia în considerare. A putea avea atât de multe informaţii ca cele din fişierele Sony este pur şi simplu o plăcere în activitatea mea.

Dimensiunea fişierului, în special în cazul Sony a7R II, este excelentă. Nu îmi este întotdeauna posibil să fiu atât de aproape de sportivi pe cât mi-aș dori, astfel că această capacitate de a decupa din imagini şi de a putea folosi în continuare aceste fotografii pentru materialele tipărite reprezintă un aspect esenţial.

Claritatea şi calitatea obiectivelor GM m-au surprins la început, pentru că sunt nişte obiective ieşite din comun. Sentimentul pe care îl am atunci când văd imaginile realizate cu obiectivele GM este greu de descris.

sony
(c) Mikkel Beisner

Echipamentele folosite de Jesper

Sony a7R II

  • Primul senzor CMOS din lume full-frame, cu iluminare din spate, de 42,4 MP2
  • Motor de procesare a imaginilor BIONZ X
  • Interval ISO larg, de la ISO 50 până la ISO 102.4003
  • Focalizare automată hibridă rapidă, cu funcţie de detectare a fazelor într-un plan de focalizare cu 399 de puncte
  • Stabilizare pe 5 axe pentru fotografii şi filme

Sony FE de 24-70 mm F2.8 GM

  • Teleobiectiv de distanţă medie Premium din seria G Master
  • Acoperire cu strat Sony Nano AR pentru eliminarea petelor de lumină şi efectului de remanenţă
  • Apertură circulară cu 9 pale pentru efecte superbe de defocalizare
  • SSM cu acţionare directă pentru control silenţios şi extrem de precis al obiectivului de focalizare
  • Construcţie rezistentă la praf şi umiditate.

[products ids=125024888,125018900]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.