F64 și Fuji X-E1 la Fashion Bloggers Closet Sale

Ne-am dorit un eveniment  care să răspundă  nevoilor femeii de astăzi, să dezvăluie pasiunile sale, acelea înclinate spre fumos, rafinament și stil. Am adunat bloggerițe care transmiteau, în fond, același mesaj, acela că frumosul este o calitate intrinsecă a sexului sensibil. Și cum puteam surprinde mai bine această trăire a sa? Prin arta! Iar arta fotografică a reușit să ne demonstreze că este capabilă să transmită dincolo de vizual, trăiri autentice.
Cei de la F64 au înțeles ceea ce ne-am dorit să realizăm și ne-au oferit un aparat care să fie în concordanță cu viziunile noastre. Aparatul primit din partea lor, un Fuji X-E1 ne-a inspirat performanță fie și doar prin design-ul său retro. Ne limitează, însă, lipsa de experiență în domeniul fotografiei. Pe de altă parte, ușurința cu care am folosit aparatul ne-a oferit o adevărată experiență.
Pe lângă design-ul său aparte, am observat faptul că acest aparat se poate controla cu ușurință, deoarece nu are un corp solid, ci este foarte ușor de folosit.  Ne-a atras, de asemenea, calitatea  fotografiilor și faptul că sistemul de focalizare este rapid și precis.`
Primele fotografii cu acest Fuji X-E1 au fost făcute pe stradă, unde am surprins cele mai inspirate ținute, urmând ca în cele două zile de eveniment, să ne bucurăm de o experiență aparte. Am fost uimite să vedem cum, fără experiență, timide în acest domeniu, am realizat fotografii frumoase și de calitate. Cred mult că profesionalismul aparatului ne-a ajutat să ascundem lipsa de experiență și să suprindem exact ceea ce evenimentul nostru și-a dorit să transmită.  Rezoluția detaliilor este, de asemenea, o calitate a acestuia, deoarece, la fel cum femeile sunt atente la detalii, Fuji X-E1 reușește să surpindă cu ușurință elementele care contează.
Așadar, acest aparat este unul excelent atât din punct de vedere calitativ, cât și din punct de vedere al design-ului său.  Noi considerăm că este alegerea perfectă atunci când aveți nevoie de un aparat pentru a realiza fotografii de street style sau fashion, deoarece îndeplinește condițiile unei camere de fotografiat  profesioniste.


Un material de Lavinia Apopei.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.