Noile modele Nikon Coolpix

„Indiferent daca sunteți un mare fan al partajarii pe rețelele de socializare sau vă place să faceți fotografii în fiecare zi, sau doar doriți să înregistrați momentele speciale petrecute cu familia și cu prietenii, există câte un nou COOLPIX pentru fiecare. Acestea sunt elegante, suple și echipate cu caracteristici care fac din fotografie o activitate distractivă, oferindu-vă întotdeauna imagini de calitate superioară”. (Ines Bernardes-manager de produs pentru gama COOLPIX la Nikon Europe)
SKIN, unic importator Nikon în Romania,  a anunțat astăzi, 14 ianuarie 2015, trei modele noi din binecunoscuta gamă de aparate foto compacte COOLPIX:

  • COOLPIX S3700 – un model cu conectivitate Wi-Fi și funcționalitate NFC încorporate, care faciliteaza partajarea pe orice rețea social media cât ai clipi;
  • COOLPIX S2900, de 20 megapixeli – un model elegant, care are un corp suplu și poate fi luat oriunde;
  • COOLPIX L31, de 16 megapixeli – un model simplu de utilizat, care oferă rezultate remarcabile.

Aparatul foto COOLPIX S3700, de 20 megapixeli, simplifică la maximum activitățile de socializare – fotografiile pot fi partajate pur și simplu atingând cu aparatul foto un dispozitiv inteligent, grație conectivității Wi-Fi și tehnologiei NFC. Toată acțiunea este înregistrată în imagini și în filme HD, utilizându-se zoomul optic 8x, care se poate extinde până la 16x prin intermediul funcției Dynamic Fine Zoom.
coolpix
Aparatul foto COOLPIX S2900, de 20 megapixeli, vă oferă posibilitatea de a fotografia elegant în orice moment al zilei încape lejer în buzunar sau în geantă, este disponibil într-o gamă variată de culori și este simplu de utilizat. Zoomul optic 5x se poate extinde până la 10x prin intermediul funcției Dynamic Fine Zoom, iar funcția Selector automat scene vă propune toate setările corecte.
aparat foto Nikon
Modelul COOLPIX L31, de 16 megapixeli, oferă rezultate deosebite și este simplu de utilizat, fiabil și accesibil. Zoomul optic 5x este ideal pentru obținerea unor portrete frumoase, înregistrarea filmelor HD începe printr-o atingere, iar trecerea de la fotografii la video se face simplu. Efectele speciale încorporate în aparatul foto inspira o abordare creativă, iar atunci când călătoriți, puteți fotografia la nesfârșit, bateriile AA fiind foarte accesibile.
 


[products ids=125016928,125016929,125016930]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.