A apărut FOTO4all de septembrie-octombrie!

Postat de: F64 F64

Fotografiile impresionante ale japonezului Hajime Kimura, proiectul Dominatrix semnat Camelia Popescu, imagini puternice și un interviu pe măsură cu Dorin Bofan, despre Project PI, sfaturi despre fotografierea eclipselor de soare, plus povești despre mare și vânt de la Ozana Mureșan și Dragoș Ioneanu, cam asta te așteaptă în numărul 38-39 al revistei Foto4all.


În plus, vei găsi ca întotdeauna recomandări utile de carte de fotografie, recenzii sau anunțuri legate de anumite evenimente, rubrica de fotografie cu telefonul mobil, precum și un eseu de Guy Tal, intitulat „Such things could be”.

Hajime Kimura Hajime Kimura

Revista se poate descărca gratuit de aici.

FOTO4all a fost fondată în 2011 și a început ca o revistă online de fotografie, în format PDF, care oferă conținut viu, proiecte fotografice creative, prezentări de portofolii naționale și internaționale, sfaturi fotografice și abordari unice asupra fotografiei. În prezent înseamnă însă și creare de conținut în domeniul fotografiei pentru ebookuri și cărți de profil, organizare de expoziții, ateliere și evenimente fotografice, fiind un partener important pentru grupurile și entitățile care activează în acest mediu.

Sub coordonarea Foto4all a apărut și primul dicționar ilustrat de fotografie, pe care îl găsești și la noi în magazin, precum și cartea „De ce fotografia?”, semnată Andrei Baciu, Cristina Țintă și Dorin Bofan.

 
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top