Photolife – workshop-uri foto cu Dan Dinu

IN TARA LAPUSULUI – workshop foto cu Dan Dinu

Nimic nu se compara cu Maramuresul atunci cand vine vorba de oameni si de ospitalitate. In acest tinut in care satul inca mai rezista, vom putea sa ne mai amintim de vacantele de la bunici, de cararile prafuite si de casele  garbovite, de animalele domestice care cu toate aveau un nume, de mirosul de iarba si de mancarea facuta pe soba. Tara Lapusului este poate cea mai bine conservata zona din acest punct de vedere, este o zona in care turismul a patruns mai greu si locurile au ramas neschimbate.

Fotografia va fi pentru noi un instrument prin care sa intelegem lumea acestor oameni, mereu deschisi si zambitori, insa acest instrument este doar un pretext pentru a descoperi povesti de viata si pentru a trai experiente pe care multi dintre noi le-am uitat. Pana acum am fost de trei ori in Tara Lapusului la acest workshop si de fiecare data am descoperit altceva. Nu o sa regizam nimic, nu o sa cautam cu orice pret un anumit tip de imagine, o sa ne lasam purtati de cararile satului si o sa cautam momente autentice. In acest fel nu invatati numai sa fotografiati, ci invatati si cum trebuie sa vedeti si cum trebuie sa va cautati subiectele, lucru deosebit de important pentru cineva care vrea sa isi gaseasca propriul drum in fotografie. La acest workshop niciodata nu stii la ce sa te astepti, iar din acest motiv fiecare editie in parte a fost una deosebita.

Taxa de participare este de 650lei si include cazarea si masa pe toata durata workshop-ului.

Mai multe detalii despre workshop gasiti aici sau la telefon 0733081031 (Dan Dinu). 

Toate bune si va asteptam.

In Tara Lapusului

 

NATURA IN FOTOGRAFIE – curs foto online si la Brasov cu Dan Dinu

Vine toamna si odata cu ea si anotimpul fotografiei de natura. De ce? Pentru ca in toamna peisajul devine mai spectaculos si mult mai fotogenic. Daca vrei sa inveti cum poti aborda acest peisaj, cum sa cauti luminile cele mai frumoase si fenomenele cele mai interesante, cum sa cauti animale si cum sa le surprinzi in ipostaze cat mai inedite, sau cum poti sa te bucuri de flori si insecte cu ajutorul macrofotografiei, nu iti ramane de facut decat sa te alaturi altor pasionati ca si tine la cursul pe care ti l-am pregatit in acest inceput de toamna. Acesta este singurul din tara in acest moment care trateaza exclusiv fotografia de natura si insumeaza peste 400 de pagini cu informatii si nu mai putin de 800 de imagini ilustrative cu date exif pentru o mai buna intelegere, cu schite explicative si foarte multe studii de caz. Pe langa toate acestea, Dan Dinu iti va fi ghid in tot acest demers, fie la cursurile din sala de la Brasov, sau la discutiile de la cursul online. Dupa mai bine de 6 ani de sustinut cursuri de fotografie, Dan va sti cum sa iti explice fiecare amanunt, astfel incat fotografia de natura sa devina ceva simplu si atragator. Normal ca, pe langa partea teoretica, ne vom bucura si de iesiri pe teren, pentru ca fotografia de natura se invata afara, cu aparatul in mana.

Cursul de la Brasov incepe in 09 septembrie si dureaza o luna si jumatate. Cursul online incepe in 11 septembrie si se intinde pe o perioada de doua luni. Taxa de participare este de 400 lei pentru cursul de la Brasov si 300 lei pentru cel online.

Mai multe detalii despre cursuri gasiti aici  pentru cursul de la Brasov si aici pentru cursul online. Informatii telefon la 0733081031 (Dan Dinu). 

Toate bune si va asteptam.

Natura in fotografie web

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.