Canon lansează SELPHY QX20, o nouă imprimantă foto color portabilă

Noul model QX20 se adresează celor care pun pasiune în creaţiile lor. Fie că vorbim de note vizuale pentru proiecte personale, decorare de jurnale sau albume de amintiri folosind hârtie autocolantă, mesaje personalizate pentru cei dragi sau decoruri de perete, SELPHY QX20 oferă fotografii rezistente, de înaltă calitate, imprimate direct de pe smartphone. Datorită posibilităţii de a utiliza diferite dimensiuni de hârtie, imprimanta este potrivită pentru proiecte de tipul „365 de zile de fericire“, iar utilizatorii pot imprima zilnic câte o fotografie, pentru a avea o amintire tangibilă a întâmplărilor care ne bucură în fiecare zi.

Fără a avea nevoie de cartuşe de cerneală, SELPHY QX20 foloseşte tehnologie cu sublimarea culorilor care oferă fotografii de calitate deosebită, rezistente în timp. De asemenea, fotografiile sunt acoperite cu un strat de protecţie pentru a preveni decolorarea. Uşor de transportat, cu baterie încorporată şi compatibilitate Wi-Fi, noua imprimantă încape fără probleme într-o geantă, deci poate fi folosită din mers pentru a transforma pe loc momentele importante în amintiri fizice. Datorită dimensiunii compacte, imprimanta poate fi aşezată pe orice raft sau birou din casă, fără a avea nevoie de mult spaţiu.

Pe lângă flexibilitatea oferită de dimensiunile variate de hârtie, utilizatorii pot deveni şi mai creativi cu ajutorul aplicaţiei SELPHY Photo Layout, de unde pot selecta ştampile, filtre, margini şi text pentru a le adăuga unei fotografii. De exemplu, aceştia pot adăuga fulgi de zăpadă peste un selfie, pe care îl pot folosi pe post de cartonaş pentru masa de Crăciun sau pot adăuga inimioare unei fotografii făcută cadou de Sf Valentin. De asemenea, utilizatorii pot face colaje, pot adăuga cadre şi margini ce pot fi personalizate, iar noul mod de imprimare fără margini oferă amintiri imprimate pe toată suprafaţa hârtiei.

Alăturându-se unui portofoliu în creştere de imprimante portabile, care include CP1500, o imprimantă foto super-compactă pentru birou şi gama Zoemini, o serie de dispozitive de buzunar pentru imprimarea instantă de fotografii autocolante, noul model QX20 se potriveşte perfect în acest portofoliu, fiind o imprimantă eficientă şi elegantă, ideală pentru exprimarea creativităţii în orice moment.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.