Canon lansează imagePROGRAF PRO-300, imprimantă A3+, de înaltă calitate

Canon Europe anunţă lansarea echipamentului imagePROGRAF PRO-300, o imprimantă A3+ cu funcţii specifice gamei imagePROGRAF PRO, câştigătoare a nenumărate premii, ideală pentru semiprofesionişti, pentru fotografi amatori şi studiouri foto. Uşoară şi compactă, această imprimantă incredibilă produce imprimate de o calitate superioară, perfecte pentru expoziţii şi galerii de artă.

Înlocuind modelul PIXMA PRO-10S, noul model inspiră încredere datorită software-ului şi design-ului uşor de folosit, asigurând de fiecare dată imprimarea impecabilă a fotografiilor. Fotografii se pot concentra liniştiţi pe procesul de fotografiere, lăsând imprimarea în grija acestui echipament dotat cu funcţii de recuperare la duză şi
corectare poziţie, care contribuie la reducerea consumului de cerneală şi al suportului pentru imprimare. Modelul imagePROGRAF PRO-300 permite imprimarea fără margine pe toate tipurile de suport, îmbunătăţeşte densitatea pigmentului negru şi intensitatea culorilor, atât pe suporturile fine art cât şi pe cele lucioase. Folosind
imagePROGRAF PRO-300, fotografii Canon se pot bucura de un flux de lucru neîntrerupt – de la realizarea fotografiei, până la imprimarea ei, totul decurge impecabil.

Imprimare simplă la calitate de expoziţie

Având o capacitate de imprimare monocromă şi color excepţională, în formate de până la A3+, imagePROGRAF PRO-300 este un echipament nelipsit pentru fotografii care vor să trimită materiale imprimate potrivite pentru competiţii, galerii, expoziţii sau vânzare. Folosind 10 cerneluri cu pigment LUCIA PRO, imprimanta dispune de o gamă de culori extinsă, oferă o profunzime mai mare şi culori excepţionale la fiecare imprimare. Pentru redarea mai fidelă a nuanţelor intense de negru şi a imaginilor monocrom, acest model foloseşte noi cerneluri, atât pentru negru fotografic cât și pentru negru mat, pentru nuanţe mai intense şi mai expresive ca niciodată, pe hârtie lucioasă sau pe materiale pentru expoziţii de artă. Chroma Optimiser imprimă un strat transparent de cerneală pentru a reduce apariţia asperităţilor pe hârtia lucioasă sau semilucioasă,
reducând efectul de bronzing şi oferind tonuri de culoare excepţionale.

Imprimare de încredere

Datorită tehnologiilor imagePROGRAF PRO incluse în acest model, utilizatorii pot fi siguri că imaginile lor originale vor fi redate cu precizie, cu productivitate maximă. Una dintre cele mai mari griji, legat de imprimarea fotografiilor profesionale, este blocajul duzelor şi apariţia erorilor. Pentru a preveni aceste lucruri, imprimanta imagePROGRAF PRO-300 poate detecta dacă vreuna dintre duze nu funcţionează corect şi activează duza de rezervă pentru a evita apariţia degradărilor de culoare în timpul imprimării. Dacă hârtia nu este aliniată corect, funcţia Auto Skew Correction corectează şi alimentează hârtia pentru a asigura o imprimare impecabilă. În plus, imprimanta imagePROGRAF PRO-300 verifică nivelul de densitate ale rezervelor de cerneală şi mişcă periodic recipientele pentru a menţine un nivel constant de densitate a cernelei în fiecare recipient, asigurând consecvenţa culorilor. De asemenea, fotografii pot naviga rapid şi uşor prin meniurile şi funcţiile imprimantei folosind afişajul LCD color de 3 inci, care permite monitorizarea instantă a funcţiilor imprimantei, a nivelurilor de cerneală şi a setărilor pentru hârtie. Aceste funcţii ale modelului imagePROGRAF PRO-300 asigură un proces de imprimare impecabil, economisind atât hârtie, cât şi cerneală.

Imprimare fără margine

Fiind un model mult mai avansat decât PIXMA PRO-10S, această imprimantă are şi funcţie de imprimare fără margine în toate modurile de imprimare, pe o gamă largă de suporturi de imprimare, chiar şi pe hârtie fine art. În plus, fotografii pot imprima imagini panoramice la dimensiuni personalizate de până la 990,60mm. Având posibilitatea de a imprima pe hârtie Canon şi pe hârtia altor producători, inclusiv Hahnemuhle, Canson, Awagami şi mulţi alţii, modelul imagePROGRAF PRO-300 le oferă utilizatorilor mai multă libertate.

Flux de lucru neîntrerupt

Această imprimantă A3+ fluidizează procesul de imprimare, fie că este folosită de un fotograf care imprima acasă sau într-un studio foto. Utilizatorii au control complet asupra materialelor imprimate, datorită software-ului Canon Professional Print & Layout oferit gratuit împreună cu echipamentul imagePROGRAF PRO-300. Funcţionând ca software independent, ca plug-in prin intermediul software-ului Digital Photo Professional Canon sau Adobe Photoshop şi Lightroom, utilizatorii pot gestiona culorile, selectarea profilurilor şi setările de aranjare în pagină, precum imprimarea de fotografii din imagini compuse (split gallery wrap) şi imprimare panoramică. Cu ajutorul acestui software, fotografii pot accesa funcţiile de verificare şi verificare avansată pentru a asigura mereu potrivirea exactă a culorilor de pe ecran cu cele imprimate. Conectându-se uşor la un PC sau Mac prin conectare Wi-Fi, ethernet sau USB, imprimanta imagePROGRAF PRO-300 oferă o mulţime de opţiuni de conectare pentru a face faţă mai multor fluxuri de lucru.

 

Caracteristici principale imagePROGRAF PRO-300:

  • A3+ cu design compact şi potenţial mare
  • Materiale imprimate la calitate de expoziţie, fără schimbarea cernelei
  • Imprimare fără margine pe diverse suporturi media
  • O gamă de culori îmbunătăţită pentru profunzime mai mare
  • Ecran LCD color de 3 inchi pentru meniu
  •  Calitate deosebită a materialelor monocrom imprimate
  • Redare fidelă la imprimare a culorilor de pe ecran
  • Imprimare la calitate înaltă şi la viteză mare

Mai multe informaţii despre noua imprimantă găsiți la această adresă

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.