Concurs video: Canon Wanderlust!

Canon România anunță startul competiţiei „Canon Wanderlust”, oferindu-le pasionatilor de video șansa de a-şi demonstra atenţia pentru detalii, creativitatea şi abilităţile tehnice.

Lumini, cameră, competiţie!

Canon lansează un apel către toți cei pasionaţi de video! Este timpul să dați frâu liber imaginaţiei şi să arătați cât de creativi puteți fi.

Participarea este gratuită.
Deadline-ul competiției: 12 iulie 2024

Tema competiției:

Filmează cea mai bună reclamă video pentru un loc ales de tine şi ai şansa de a te face remarcat! Arată că fiecare cadru contează! Poţi filma folosind orice dispozitiv.
Accepţi provocarea?

CRITERIILE:

• creativitate: alege o locație la alegere, fie că este vorba de o țară, un oraș, un loc anume, a cărui frumusețe sau farmec dorești să îl evidențiezi pentru a-i inspira și pe alții să îl exploreze.

• producţie: editare, efecte vizuale şi sunet

• poveşti vizuale: felul în care atragi atenţia privitorilor cu povestea ta şi reacţia emoţională pe care vrei să o obţii

Înscrierile se încheie pe 12 iulie 2024, iar cel mai bun video va castiga un Canon EOS R5C.
Juriul, format din specialişti Canon și Ambasadorul Canon Aljoša Rebolj, va evalua toate înscrierile până la data de 26 iulie.
Câştigătorul va fi anunţat pe toate canalele de comunicare Canon pe data de 2 septembrie.

Filmulețele trebuie să reflecte tema competiției.

Canon îi provoacă pe participanţi să fie creativi şi să surprindă unicitatea locurilor alese.

Poți consulta regulamentul complet de concurs, aici.

Descoperă camera video Canon R5C

Canon EOS R5C Camera Video Cinematica Mirrorless Full Frame RF

Canon RF 15-35 mm F2.8 L IS USM Obiectiv Foto Mirrorless

Canon RF 24-70mm F2.8 L IS USM Obiectiv Foto Mirrorless

Canon RF 50mm F1.8 STM Obiectiv Foto Mirrorless

Ești pregătit? Înscrie-te acum!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.