Premiile pentru echipamentul anului

Ce produse ar putea primi premii într-un clasament al anului 2022? Așa-i că ești curios să știi dacă produsul de pe wishlist-ul tău se regăsește în acest top al celor mai bune produse în 2022?

Haideți să aflăm împreună!

 Noul senzor CMOS stratificat de 45,7 MP, în format full frame si procesorul ultrarapid EXPEED 7 oferă o calitate extraordinară a imaginii. Cel mai avansat sistem AF de la Nikon de până acum redefineste tenacitatea. Te poți bucura de sedinte foto cât e ziua de lungă si de ore întregi de înregistrări video 8K. 

Remarcabilul sistem AF cu 493 de puncte include 405 puncte de zona AF automată – de cinci ori mai mult decat Z 7II. Performanțele de urmărire a subiectului pe întinderea cadrului le depăsesc chiar si pe ale apreciatului D6. 10 moduri de zona AF vă permit să optimizați configurarea functiei AF.

La intersecția dintre calitatea imaginii, portabilitate, viteză si fiabilitate, OM-1, de la OM SYSTEM este un aparat foto mirrorless emblematic construit pentru aventură. Caracterizat de platforma sa versatilă Micro Four Thirds, OM-1 îmbină performanța rapidă a fotografiilor si înregistrarea video 4K, cu instrumente unice de imagistică si un design fizic robust si fiabil.

În cadrul categoriei Cea mai bună cameră profesională cu senzor crop, OM System OM-1 a obținut premiu I!

Dispunând de un uimitor senzor X-Trans CMOS 5 HS de generația a 5-a și X-Processor 5 într-o carcasă frumos proiectată, fotografii și realizatorii de film pot crea acum în ritmul vieții și imaginației lor. Un senzor de imagine nou de 26,1 megapixeli combină tehnologia de iluminare din spate existentă cu o structură stratificată, care dublează viteza de citire pentru capacități mai rapide de procesare a imaginii.

Depășind granițele imaginilor APS-C, FUJIFILM X-H2 este o cameră cu senzor crop mirrorless de înaltă rezoluție, cu un senzor BSI revoluționar de 40 MP și un arsenal de caracteristici de ultimă oră, împachetate într-un corp mic și durabil din seria X. Aflat în vârful gamei X-System, această cameră de înaltă performanță moștenește multe dintre progresele sistemului GFX în tehnologia de captare digitală pentru a oferi o calitate a imaginii, detalii și redare a culorilor nemaivăzute până acum.

În cadrul categoriei Cea mai bună cameră profesională full frame, Nikon Z9 a obținut premiul I!

α7R V integrează senzorul de imagine cu cea mai înaltă rezoluție de la Sony și o nouă unitate de procesare bazată pe inteligența artificială, dedicată recunoașterii subiecților din imagine pe bază de AI – o premieră pentru camerele din gama Alpha – dar și performantul motor de procesare a imaginii BIONZ XR™ – pentru prima dată pentru o cameră din gama „R” Full-Frame. Combinația dintre senzorul de înaltă rezoluție și aceste procesoare duce la următorul nivel procesul de captare și recunoaștere a subiecților, atât în imaginile statice, cât și în cazul clipurilor video.