Cum a fost la Canon Roadshow septembrie 2022

În perioada 19 – 29 septembrie 2022, a fost organizată o nouă ediție Canon Roadshow, cu sesiuni de testare a celor mai noi echipamente Canon mirrorless. În cadrul acestei ediții, orașele plasate pe harta Canon Roadshow au fost: Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Iași și Constanța. Speakerii acestei ediții au fost Cristian Vasile, Dana Tudoran, Mircea Maieru și Cătălin Săvulescu.

Canon Roadshow este unul dintre cele mai importante evenimente pentru Canon România, întreaga noastră echipă de specialiști și fotografi este nerăbdătoare să se întâlnească live cu iubitorii de fotografie din cele șase orașe și să le ofere oportunitatea de a testa echipamentele de care sunt interesați. Orice eveniment offline este special pentru noi, iar această ediție nu face excepție. Am gândit întregul program astfel încât să răspundem nevoilor și așteptărilor comunităților de fotografi locali și nu numai. Ne dorim ca și prin acest demers să fim mai aproape de iubitorii Canon și să îi ajutăm să își îmbunătățească arta fotografică, punându-le la dispoziție exerciții practice și expertiza fotografilor cunoscuți, care le vor furniza trucuri valoroase.

George Stănculeanu, expert Foto-Video Canon România.

Participanții la evenimentele din cadrul acestei ediții Canon Roadshow:

  • au testat cele mai noi echipamente Canon mirrorless
  • au aflat de la speakeri tot felul de secrete despre diverse tipuri de fotografie: de portret, de stradă, de nuntă, culinară
  • au participat la tombola F64 în care au putut câștiga unul dintre cei 3 rucsaci Hama Dublin Pro, personalizați de F64
  • Au beneficiat de 5% discount, direct în preț, la o selecție de aparate foto și obiective Canon, precum și de 10% discount la o selecție de lumini Godox

Iată ce echipamente au putut testa participanții:

Iată care a fost atmosfera la evenimentele Canon RoadShow din septembrie 2022!

Canon Roadshow Timișoara

Canon Roadshow Cluj-Napoca

Canon Roadshow Sibiu

Canon Roadshow Brașov

Canon Roadshow Iași

Canon Roadshow Constanța

Ne-a plăcut atmosfera de la aceste evenimente ce adună oameni pasionați de fotografie. Suntem curioși, ce orașe îți dorești să vezi pe harta următoarelor evenimente de acest fel? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.