Canon dă startul competiţiei Canon Water Challenge 2022

Iubitorii de fotografie şi fotografii amatori, care își doresc să surprindă versatilitatea apei într-un mod creativ, sunt invitaţi să se înscrie la noua competiţie Canon. Premiul constă într-un kit format din Canon EOS R10 şi RF-S 18-45mm 4.5/6.3 IS STM.

Câştigătorul se va bucura și de o excursie la Istanbul, unde va putea aprofunda arta fotografică în cadrul unui seminar exclusiv, susținut chiar de către Lorenz Holder, Ambasador Canon.

Canon România anunță startul competiţiei Canon Water Challenge, oferindu-le fotografilor șansa de a-şi demonstra atenţia pentru detalii, creativitatea şi abilităţile tehnice. Participarea este gratuită. Înscrierile se încheie pe 12 decembrie 2022, iar câștigătorul va fi anunţat la finalul lunii decembrie.

Fotografiile trebuie să reflecte tema competiției, respectiv să surprindă apa în orice formă. Canon îi provoacă pe participanţi să fie creativi şi să surprindă unicitatea, vitalitatea, dar şi delicateţea acestui element. Cei interesați să participe pot alege un moment în care timpul pare că stă în loc, un moment de emoţie intensă trăită de o persoană în apropierea apei sau o imagine ce surprinde apa în mijlocul naturii. Fotografiile pot fi realizate ziua sau noaptea, la interior sau la exterior. Pot fi folosite diferite surse de lumină, reflexii, refracţii sau se pot crea iluzii optice. Prezența altor persoane în fotografie este opțională.

Pentru a înscrie o fotografie, aceasta trebuie să aibă o rezoluţie de minim 150 DPI și o dimensiune de cel puțin 2000 de pixeli. Imaginile nu trebuie să fie editate sau modificate în exces. Nu sunt acceptate materiale premiate în cadrul altor competiții. Pentru mai multe detalii despre condiţiile de participare, accesaţi www.canon.ro/water-challenge.

Procesul de selecție a câştigătorului are loc în perioada 13-23 decembrie 2022 şi este realizat de un juriu din care face parte şi Lorenz Holder, Ambasador Canon. Lorenz este un fotograf renumit, câştigător a numeroase premii Red Bull Illume. El trăieşte în Freising, Germania, şi este specializat în sporturi de acțiune, peisaje și fotografie arhitecturală.

Premiul concursului Canon Water Challenge constă într-un kit Canon EOS R10 şi RF-S 18-45mm 4.5/6.3 IS STM (în valoare de peste 1000 de euro), o excursie la Instanbul  şi o sesiune privată de mentorat cu Lorenz Holder, ce se va desfășura.

Canon EOS R10 este un aparat foto extrem de versatil, ce poate surprinde aproape orice detaliu, inclusiv forma perfectă a stropilor de apă. Va deveni, cu sigurantă, partnerul perfect pentru câștigătorul competiției.

Pentru a participa la competiţia Canon Water Challenge 2022, accesaţi: www.canon.ro/water-challenge.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.