Canon Roadshow revine în această primăvară: 15-25 mai 2023

În intervalul 15 - 25 mai, Caravana Canon străbate șase orașe, pentru a le prezenta comunităților locale cele mai performante echipamente Canon, inclusiv noile EOS R8 și EOS R50

Echipa Canon România reia unul dintre cele mai așteptate evenimente ale sale și străbate țara pentru întâlnirea cu pasionații de fotografie din comunitățile locale. Și în acest an, Caravana Canon vine cu un număr impresionant de echipamente din seria EOS R, o gamă largă de obiective RF, camera video C70, precum și imprimantele necesare oricărui fotograf: PIXMA G540 și ImagePROGRAF PRO-1000.

Gama de obiective pentru Canon Roadshow

Programul evenimentului din această vară

BACĂU – 15 MAI

PIATRA NEAMȚ – 16 MAI

SUCEAVA – 17 MAI

BAIA MARE – 22 MAI

ORADEA – 23 MAI

ARAD – 25 MAI

În fiecare oraș, întâlnirea începe la ora 17:30 și include o sesiune Touch & Try, în cadrul cărora participanții vor putea testa echipamentele preferate de la Canon. 

Alături de echipa Canon, cei prezenți vor avea prilejul să afle de la Elena Corbu totul despre creativitatea în fotografie. Totodată, Mircea Maieru va explica de ce noul mirrorless EOS R50 reprezintă camera ideală pentru vlogging. În cadrul unui workshop moderat de Elena, participanții vor putea testa aparatura disponibilă, alături de un model profesionist. În plus, se vor putea folosi imprimantele foto din gama PRO Canon și multe alte lucruri.

Speakerii Canon Roadshow

MIRCEA MAIERU


”Îmi place să cred că mi-am format un stil propriu ca fotograf, încerc să nu copiez. Genurile de fotografie abordate de mine sunt foarte diverse, dar pot spune că sunt pasionat în primul rând de fotografia de stradă, care, pentru mine, reprezintă iîmbinarea perfectă între adevăr și fantezie, între surprinderea stării emoționale, înghețarea în timp a momentului și sculptarea acestuia după voia fotografului prin geometria realizată de lumină și umbre. 

Portretul este de asemenea un gen abordat des de mine, fie că este un instantaneu de stradă sau o expresie surprinsă la un eveniment, chiar și un cadru regizat poate străbate spre inima privitorului dacă ne arată esența sufletului personajului și fotograful construiește o poveste în jurul lui cu ajutorul fundalului și a luminii

ELENA CORBU

 

Elena Corbu este un artist vizual îndrăgostit de simplitate. Fotografia este limbajul prin care a ales să-și exprime viziunea și folosește acest limbaj de peste 10 ani. Proiectele ei publice nasc în privitor stări și concepte care îl invită deopotrivă la libertate, visare, infinit, interiorizare și reconectare la sine. Pentru Elena, aparatul de fotografiat este un instrument prețios prin care poate comunica cu claritate emoțiile interioare trăite în raport cu lumea exterioară.

Mai exact, aparatul foto este legătura de bază între lumea creativității artistului vizual și lumea reală a privitorului. Abordarea ei este una filosofică, estetică și senzorială. Pune în prim-plan starea creației și asta o ajuta sa fie originala în tot ce face. Jucandu-se cu lumina, plantele, florile, oglinzile, hainele își exprimă cu mare libertate ideile care de multe ori îi vin în momentul creației.

“Fotografii cu experiență, dar și cei aflați la început de drum sau care practică arta fotografică ca hobby sunt bineveniți la aceste întâlniri. De fiecare dată ne propunem să răspundem tuturor întrebărilor, să acoperim atât partea practică, prin sedințele foto pe care le organizăm în fiecare oraș, cât și partea teoretică.

De aceea alături de noi se află fotografi cu experiență, care oferă consultanță și împărtășesc din cunoștințele lor. Suntem fericiți că, în cadrul acestei ediții a Canon Roadshow, avem prilejul să le putem oferi participanților spre testare gama de aparate mirrorless EOS R, precum și obiectivele RF”, a declarat Laurențiu Țârloiu, B2C Channel Manager, Canon România.

Laurențiu Țârloiu, B2C Channel Manager, Canon România.

Participarea la caravana Canon Roadshow este gratuită
Completează formularul în limita locurilor disponibile

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.