Cum a fost la Canon Roadshow mai 2022

În perioada 23 – 31 mai 2022, F64 și Canon au organizat o nouă ediție Canon Roadshow, cu sesiuni de testare a celor mai noi echipamente Canon mirrorless. În cadrul acestei ediții, orașele plasate pe harta Canon RoadShow au fost: Bacău, Galați, Buzău, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea și Pitești. În fiecare oraș din cele menționate, Mircea Maieru și Cristian Vasile au dezvăluit participanților toate lucrurile pe care au vrut să le afle despre echipamentele Canon.

Astfel, participanții la această ediție au aflat care sunt obiectivele ideale pentru aparatul pe care îl dețin sau pentru genul de fotografie pe care îl practică și la ce aspecte să fie atenți atunci când își aleg echipamentul foto sau video!

Iată care a fost atmosfera la evenimentele Canon RoadShow din mai 2022!

Canon Roadshow Bacău

Canon Roadshow Galați

Canon Roadshow Buzău

Canon Roadshow Ploiești

Canon RoadShow Râmnicu Vâlcea

Canon RoadShow Pitești

Ne-a plăcut atmosfera de la aceste evenimente ce adună oameni pasionați de fotografie. Suntem curioși, ce orașe îți dorești să vezi pe harta următoarelor evenimente de acest fel? Lasă-ne un comentariu!

Până la următorul RoadShow, te așteptăm cu o mulțime de oferte la produsele Canon pe site-ul F64.

Urmărește Pagina de Facebook F64 și Blogul F64 pentru a afla detalii despre viitoarele evenimente.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.