Eveniment LIVE: Lansare Wacom Cintiq Pro 17 și seria One 2023! 

Duminică, 10 decembrie, ora 17:00 la 1UP Gamers Pub pe Str. Mendeleev nr. 29 și LIVE pe F64 pentru cei care nu sunt din București, te așteptăm la o super dezbatere și lansare Wacom Cintiq Pro 17 și seria One 2023!

Temele abordate în dezbatere: provocările unui artist în 2023, echilibrul între creativitate și afacere sau contextul extern și cum instrumentele digitale ne ajută să simplificăm procesul creativ. Vom explora aceste subiecte alături de invitații noștri în cadrul unei discuții captivante.

Data

10 decembrie - Duminică

Ora

17

Locație

Str. Mendeleev nr. 29 și ONLINE: Canalele F64

Speaker

Andreea Illustration

Eveniment

Gratuit

Bonus: Vom avea o sesiune de desenare a felicitărilor de Crăciun. După transmisia live, vom rămâne în locație pentru networking, Q&A și pentru a vă oferi ocazia de a testa cele mai noi tablete grafice din gama Cintiq Pro 17 și 22, 27 și One edițiile 2023. De asemenea, vă pregătim mai multe surprize și premii.

Moderator: Andreea Illustration

Moderatorul dezbaterii va fi Andreea Illustration, ilustrator și gazda podcastului “Afacerea mea creativă”. Împreună cu ea, vom avea invitați speciali, ilustratori colaboratori Wacom, pe care îi vom anunța în curând.  

Pe Andreea o puteți urmări pe Instagram, aici.

Surpriză! Printează cele mai frumoase momente ale evenimentului alături de prietenii de la Epson și 1UP Gamers Pub🎄✨. Ai ocazia să printezi atât felicitarea de Crăciun creată de artisții tăi preferați, cât și momente din atmosfera evenimentului și decorul de Crăciun din locație.

Wacom One Creative Pen Display 13"

Wacom Cintiq 16" Display Interactiv

Wacom Cintiq 27QHD - Tableta Grafica, Interactive Touch Pen Display, 27"

Wacom Intuos M Tableta Grafica Bluetooth CTL-6100WL

Ne vedem pe data de 10 decembrie la 1UP Gamers Pub, pentru o seară plină de inspirație, discuții interesante și creație!

Lider în furnizarea de tablete si display-uri interactive si dispozitive cu interfata intuitiva.Wacom sprijină toate aspectele creativității umane. De la industria filmului și animației 3D la designul industrial, arta digitală, dezvoltarea de jocuri și educația la distanță, tabletele Wacom sunt preferate și larg utilizate de lideri din diverse industrii. Cu o abordare constant inovatoare, Wacom își propune să contribuie la transformarea lumii într-un loc mai creativ. Cu 40 de ani de expertiză în aplicarea tehnologiilor digitale, Wacom reușește să îmbine perfect experiența umană cu avantajul digital, oferind produse și soluții care stabilesc standardele în industrie și reflectă angajamentul lor pentru stimularea creativității la nivel global.

Alți fotografi au mai citit și: