Cum a fost la Canon RoadShow septembrie 2021

În perioada 27 septembrie – 4 octombrie, Canon și F64 și-au unit forțele și au organizat o nouă ediție RoadShow, cu sesiuni inedite de testare a echipamentelor full frame, DSLR și mirrorless.

În cadrul acestei ediții, orașele plasate pe harta Canon RoadShow au fost: Timișoara, Satu Mare, Oradea și Craiova. În fiecare oraș din cele menționate, Cristian Vasile, ambasador Canon, a dezvăluit participanților cât mai mult despre secretele echipamentelor Canon.

Am discutat despre diferențele dintre DSLR și mirrorless, care din cele 2 sisteme se potrivesc mai bine în fiecare tip de fotografie, despre ce beneficii îți oferă folosirea unor aparate cu senzor Full-Frame versus APS-C (crop factor), şi, mai ales, care sunt obiectivele ideale pentru aparatul tău sau pentru genul de fotografie pe care îl practici și la ce aspecte să fii atent atunci când îți alegi echipamentul foto sau video!

Ce echipamente au fost testate în cadrul acestui Canon RoadShow?

Cele mai noi aparate mirrorless și DSLR produse de Canon, dar și o mulțime de obiective compatibile cu ele, atât pentru montura EF (DSLR), cât și montura RF (mirrorless):

Iată care a fost atmosfera la evenimentele Canon RoadShow din septembrie 2021!

Canon RoadShow Timisoara

Sper ca să se facă mai des astfel de evenimente, poate și cu alte mărci de aparate foto.

Draga Stefan Lucian

A fost o experiență plăcută, nu am mai participat la o prezentare de echipamente foto pe care sa le putem ai testa, este o idee bună și poate pe viitor se mai repetă.

Draga Stefan Lucian

Canon RoadShow Oradea

Am avut plăcerea de a cunoaște fotografi din orașul meu Oradea și nu numai, o atmosfera foarte plăcută și desigur am testat noile aparate mirrorless, iar în următoarele zile mi-am achiziționat un body R6. Mulțumesc mult!

Participant la Canon RoadShow Oradea

Am mai testat echipamentele distribuite de Canon și F64, am fost prezent deoarece am vrut să-mi revăd anumite persoane dragi mie! Și dacă trebuie să ating puțin și din topic-ul gear-ului Canon.. ce pot spune mai mult? Simply, Canon!

Participant la Canon RoadShow Oradea

Canon RoadShow Satu Mare

M-am bucurat că există și în cel mai îndepărtat colt din țară un astfel de eveniment. Evenimentul a fost foarte plăcut, cu multe informații concrete, iar partea de testare chiar te ajuta sa te decizi in cunoștință de cauză ce sa alegi.

Paula Por

Săptămâna trecută ii spuneam unei fotografe din Carei și îi pare rău că nu a știut că ar fi vrut sa vină, mai ales că se gândește să treacă pe mirrorless.

Paula Por

Canon RoadShow Craiova

A fost o experiență peste așteptările mele , staff super amabil care a explicat totul cu lux de amănunte , au răspuns la absolut toate întrebările și au stat atat cât a fost nevoie ca noi să testam tot ce am avut nevoie.

Participant la Canon RoadShow Craiova

Un eveniment foarte bine organizat. Organizatori friendly. M-am simtit ca la o discutie cu prietenii 🙂

Stoenica Alexandru Dragos

Până la următorul RoadShow, te așteptăm cu o mulțime de oferte la produsele Canon pe site-ul F64.

Urmărește Pagina de Facebook F64 și Blogul F64 pentru a afla detalii despre viitoarele evenimente.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *