Întrebări frecvente de Black Friday Pro 2021

Octombrie, pe lângă cea mai fotogenică lună din toamnă, este și luna în care organizăm Black Friday PRO. Așa cum te-am obișnuit în ultimii ani, și anul acesta vom pregăti oferte speciale la echipamentele profesionale.

Am pregătit o listă cu cele mai frecvente întrebări pe care clienții le adresează de Black Friday Pro, având ca experiență edițiile anterioare. Am lansat primul Black Friday Pro în anul 2014. 

#1 Ce categorii sunt incluse în Black Friday Pro 2021?

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt bineînțeles variate, de la aparate foto mirrorless și DSLR de top la obiective compatibile pentru acestea.

Alături de acestea, punem la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care îți poți completa trusa de profesionist.

Echipamentele pentru care am pregătit reduceri considerabile fac parte din gamele de interes din ultima perioadă. Toate sunt profesionale și oferă oferi clienţilor posibilitatea de a realiza fotografii de înaltă calitate în diverse condiții de lucru, de la cele ideale până la cele mai dificile.

#2 Când e Black Friday Pro 2021 la F64?

Ediția din 2021 a Black Friday Pro va începe pe 15 octombrie și se va desfășura până pe 17 octombrie, ora 23:59.

#3 Cum mă pregătesc de Black Friday Pro 2021?

  • #1 Fă-ți cont în site (în cazul în care nu ai deja)
  • #2 Adaugă produsele în wishlist, stocurile sunt limitate!
  • #3 Abonează-te la neswletter, pentru a afla informații și despre alte oferte

Documentează-te!

Întreabă-te ce fel de fotografii faci, ce buget ai, care sunt cele mai importante funcții pe care vrei să le regăsești în cameră sau telefon. Te interesează portabilitatea și discreția mai mult ca orice? Folosești mai degrabă trepiedul? Ai nevoie de mai multe baterii, carduri sau orice fel de accesorii care să-ți ușureze creația? Ai urmărit tot anul DSLR-uri și mirrorless-uri de top? Vrei să fii sigur că aparatura rezistă la orice șoc? Sau poate vrei să încerci fotografia aeriană?

Îți face cu ochiul mai degrabă un mirrorless? Citește aici avantaje și dezavantaje ale ambelor tipuri de sisteme, într-un articol care abordează veșnica dilemă DSLR sau mirrorless.

Pentru toate echipamentele, indiferent de preferințe, vei avea nevoie și de carduri de memorie. Știi însă, cum să îl alegi pe cel potrivit? Află de ce trebuie să ții cont atunci când achiziționezi un card de memorie SD sau CF, cum e cu clasa și viteza, plus detalii despre viteza de scriere și cea de citire.

Ai deja aparatul foto și ești în căutare de obiective? Găsești informațiile tot pe blogul F64! Fie că vrei să „traduci” informațiile de pe obiectivele foto sau ai nevoie de câteva sfaturi legate de accesorii, documentarea și citirea acestor articole te vor ajuta să mergi la sigur, iar alegerea să fie cea potrivită pentru tine.

Mai mult, ai pe blogul nostru o sumedenie de articole interesante din care afli cum e treaba cu ISO, ce este punctul de stație, cum se citește histograma sau ce e balansul de alb și cum compunem corect o fotografie, la rubrica de tutoriale.

Bonus: Ghiduri de cumpărare

Ți-am pregătit, cu ocazia acestei ediții de Black Friday Pro, trei ghiduri de cumpărare, pentru ca ție să îți fie mai ușor să alegi din multitudinea de produse. Vei afla din aceste ghiduri sfaturi despre cum să alegi aparatul de fotografiat, obiectivele și accesoriile foto potrivite pentru nevoile și bugetul pe care îl ai. 

#4 Pot cumpăra și în rate?

Vrei să îți cumperi un produs aflat în oferta de Black Friday Pro în acest an și nu ai toți banii acum? Poți cumpăra în rate, ai până la 24 rate fără dobândă! Băncile care oferă până la 24 de rate sunt: BRD și ING. 

Poți opta și pentru următoarele variante:

  • până la 18 rate: Raiffaisen Bank
  • până la 12 rate: Garanti și Alpha Bank
  • 6 rate: BCR, BT

#5 Ce să mai am în vedere de Black Friday Pro 2021?

  • Produsele comandate cu ridicare din magazin vor fi rezervate timp de 48 de ore
  • Beneficiezi în continuare de  punctele de fidelitate și la achiziția produselor de Black Friday Pro
  • Produsele sunt disponibile în limita stocurilor
  • De pe acelaşi cont de client înregistrat în site-ul www.f64.ro se pot comanda maxim 2 produse de acelaşi tip (cu acelaşi cod de produs).

#6 Ce program are magazinul de Black Friday Pro?

De Black Friday Pro, magazinul F64 are următorul program:

  • Vineri, 15.10 – de la ora 09:00 la 21:00
  • Sâmbătă, 16.10 – de la ora 09:00 la 19:00.

#7 Ce program are call-centerul de Black Friday Pro?

De Black Friday Pro, call-centerul are următorul program:

  • Vineri, 15.10 – 09:00 -19:00
  • Sâmbătă, 16.10 – 09:00 – 17:30.

Pe chat se poate discuta vineri în intervalul 09:00 – 21:00, iar sâmbătă 09:00 – 17:30.

Nu uita că până pe 14 octombrie poți cumpăra liniștit, iar dacă produsul achiziționat se regăsește în oferta Black Friday PRO 2021, vei primi înapoi diferența sub formă de cupon!

Tu ce ți-ai dori să-ți cumperi de Black Friday Pro? Lasă-ne un comentariu și vom face tot posibilul să nu lipsească din ofertă!

Alți fotografi au mai citit și:

4 Comments

  • buna dimineata ,daca aparatul nikon d 7500 este la vanzare de blake

  • De Black friday as dori la reducere sony a7 iii, tamron 17-28 și dji ronin SC

  • As dori sa cumpar mai multe produse pe care le-am trecut pe Wishlist : un Nikon Z 7II Aparat Foto Mirrorless 45.7MP Video 4K Wi-Fi Body + Adaptor FTZ, un Nikon Z 24-70mm Obiectiv Foto Mirrorless F2.8 S Montura Nikon Z , un Filtru Hoya UV HD 82mm , un Lexar Professional Card de Memorie CFexpress 128GB 1750MB/s , un Lexar Professional Card de Memorie 128GB UHS-II 2000x V90.Toate aceste produse as dori sa le cumpar de la dumneavoastra la un pret per total de 24.000 lei cu plata prin Ordin de plata la F64 Studio SRL

    Cont lei: RO35BRDE426SV59043114260

    Cod unic inregistrare: RO14080808.

    • Bună ziua. Am transmis solicitarea dumneavoastră către colegii de la call-center și urmează să fiți contactat de către aceștia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.