Tot ce trebuie să știi despre Black Friday Pro 2022 la F64

Octombrie, pe lângă cea mai fotogenică lună din toamnă, este și luna în care organizăm Black Friday PRO. Așa cum te-am obișnuit în ultimii ani, și anul acesta vom pregăti oferte speciale la echipamentele profesionale.

Am pregătit o listă cu cele mai frecvente întrebări pe care clienții le adresează de Black Friday Pro, având ca experiență edițiile anterioare. Am lansat primul Black Friday Pro în anul 2014. 

#1 Ce categorii sunt incluse în Black Friday Pro 2022?

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt bineînțeles variate, de la aparate foto mirrorless și DSLR de top la obiective compatibile pentru acestea.

Alături de acestea, punem la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care îți poți completa trusa de profesionist.

Echipamentele pentru care am pregătit reduceri considerabile fac parte din gamele de interes din ultima perioadă. Toate sunt profesionale și oferă oferi clienţilor posibilitatea de a realiza fotografii de înaltă calitate în diverse condiții de lucru, de la cele ideale până la cele mai dificile.

De Black Friday Pro 2022, vei găsi echipamente esențiale pentru pasiunea ta, fie că vorbim de fotografie, podcast sau vlogging!

#2 Când e Black Friday Pro 2022 la F64?

Ediția din 2022 a Black Friday Pro va începe pe 7  octombrie și se va desfășura până pe 9 octombrie, ora 23:59.

#3 Cum mă pregătesc de Black Friday Pro 2022 la F64?

  • #1 Fă-ți cont în site (în cazul în care nu ai deja)
  • #2 Adaugă produsele în wishlist, stocurile sunt limitate!
  • #3 Abonează-te la neswletter, pentru a afla informații și despre alte oferte

Documentează-te!

Întreabă-te ce fel de fotografii faci, ce buget ai, care sunt cele mai importante funcții pe care vrei să le regăsești în cameră sau telefon. Te interesează portabilitatea și discreția mai mult ca orice? Folosești mai degrabă trepiedul? Ai nevoie de mai multe bateriicarduri sau orice fel de accesorii care să-ți ușureze creația? Ai urmărit tot anul DSLR-uri și mirrorless-uri de top? Vrei să fii sigur că aparatura rezistă la orice șoc? Sau poate vrei să încerci fotografia aeriană?

Îți face cu ochiul mai degrabă un mirrorless? Citește aici avantaje și dezavantaje ale ambelor tipuri de sisteme, într-un articol care abordează veșnica dilemă DSLR sau mirrorless.

Pentru toate echipamentele, indiferent de preferințe, vei avea nevoie și de carduri de memorie. Știi însă, cum să îl alegi pe cel potrivit? Află de ce trebuie să ții cont atunci când achiziționezi un card de memorie SD sau CF, cum e cu clasa și viteza, plus detalii despre viteza de scriere și cea de citire.

Ai deja aparatul foto și ești în căutare de obiective? Găsești informațiile tot pe blogul F64! Fie că vrei să „traduci” informațiile de pe obiectivele foto sau ai nevoie de câteva sfaturi legate de accesorii, documentarea și citirea acestor articole te vor ajuta să mergi la sigur, iar alegerea să fie cea potrivită pentru tine.

Mai mult, ai pe blogul nostru o sumedenie de articole interesante din care afli cum e treaba cu ISO, ce este punctul de stație, cum se citește histograma sau ce e balansul de alb și cum compunem corect o fotografie, la rubrica de tutoriale.

#4 Pot cumpăra și în rate?

Da, poți cumpăra în rate. Beneficiezi de până la 60 rate pentru a-ți cumpăra echipamentele profesionale dorite. 

#5 Ce să mai am în vedere de Black Friday Pro 2022?

  • Produsele comandate cu ridicare din magazin vor fi rezervate timp de 48 de ore
  • Beneficiezi în continuare de  punctele de fidelitate și la achiziția produselor de Black Friday Pro
  • Produsele sunt disponibile în limita stocurilor
  • De pe acelaşi cont de client înregistrat în site-ul www.f64.ro se pot comanda maxim 2 produse de acelaşi tip (cu acelaşi cod de produs).

Până pe 07 octombrie poți cumpăra liniștit, iar dacă produsul achiziționat se regăsește în oferta Black Friday PRO 2022, vei primi înapoi diferența sub formă de cupon!

 În perioada 23 septembrie – 7  octombrie, dacă produsul tău va fi la reducere de Black Friday Pro, primești înapoi diferența. Cuponul cadou  va avea valoarea diferenței între oferta standard și oferta Black Friday Pro.

Cuponul cadou se aplică doar în cazul în care vei achiziționa în perioada 23 septembrie – 7 octombrie un produs care, ulterior, va fi redus în cadrul campaniei Black Friday Pro. Produsul trebuie sa fie identic, în campanie nefiind incluse variațiile produsului (e.g. kit cu obiectiv/e, culori, pachete, accesorii suplimentare incluse etc).

Cupoanele cadou vor fi emise și valabile după 15 de zile de la finalizarea campaniei. Se vor trimite pe email fiecărui participant .

Tu ce ți-ai dori să-ți cumperi de Black Friday Pro 2022? Lasă-ne un comentariu și vom face tot posibilul să nu lipsească din ofertă!

Alți fotografi au mai citit și:

9 Comments

  • Doresc ca lentilele nikon S sa fie la reducere precum si nikon z6 II

  • Buna ziua,

    Ptr black friday vor face parte si ssd urile ?
    Credeti ca vor fi si placi video disponibile ptr acest black friday ?

    O zi buna
    Alex

    • Bună ziua. Cardurile SSD vor face parte din oferta de Black Friday Pro de anul acesta. Din păcate, plăcile video nu vor fi disponibile în ediția de anul acesta Black Friday Pro, dar în curând vom aduce GeForce RTX seria 40.

  • va rog puneți și drone la oferta de black friday

    • Bună ziua, dronele se vor regăsi anul acesta în ofertele de Black Friday Pro. Dacă vă abonați aici, veți afla toate informațiile despre promoțiile de Black Friday Pro de anul acesta.

  • Daca doresti sa il folosesti pentru evennimente, nici eu nu ti-l recomand, mai bine fixe non L, e slab la lumina (f4)

  • Poti aduce si niste argumente pentru afirmatia ta? De ce ar fi cel mai slab? Orice obiectiv din categoria L este unul profesional, cu optica impecabila si constructie pe masura. 50mm/1.8 ala vechi cum ar mai fi in cazul asta? Sau 18-55mm? Atentie, nu va luati dupa toate comentariile, cautati si cantariti doar in urma unor pareri avizate si argumentate.

  • obiectivul Canon EF 24-105mm il vreau de black friday 🙂

    • Adică cel mai slab obiectiv de la Canon! Recomand o documentare buna înainte de a incepe Black Friday pentru o achiziție benefica pe termen lung.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.