Tu ce faci de Black Friday PRO 2020?

F64 te invită la cea de-a opta ediție a evenimentului Black Friday PRO! Din noaptea de joi spre vineri, pe data de 16 octombrie, și până în noaptea de duminică, 18 octombrie la ora 23:59, clienții se vor putea bucura de Black Friday PRO 2020.

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt bineînțeles variate, de la aparate foto mirrorless și DSLR de top la obiective compatibile pentru acestea, dar și echipamente de iluminat pentru studiouri foto și o mulțime de accesorii care fac viața fotografilor mult mai ușoară.

Alături de acestea, punem la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care îți poți completa trusa de profesionist.

Vrei să afli primul care sunt produsele care vor intra în oferta de Black Friday PRO 2020? Intră AICI și abonează-te la newsletter. Simplu, nu-i așa?

Nu uita însă că te poți pregăti din vreme pentru Black Friday PRO, cumpărând liniștit până pe 15 octombrie. Asta înseamnă că pentru orice produs achiziționat până în Black Friday PRO vei primi înapoi diferența, sub formă de cupon, dacă produsul se află printre cele incluse în această campanie. Toate detaliile acestei campanii le găsești aici!

Între timp,  distrează-te cu jocul nostru interactiv, în care trebuie să găsești perechile de echipamente potrivite timp de 30 de secunde. La final, avem și o surpriză pentru tine. Mai mult decât atât, poți descoperi indicii despre produsele care se vor afla în oferta de Black Friday Pro.

Pentru a fi cât mai ușor să plasezi o comandă cu produsele dorite, fă-ți cont în site, în cazul în care nu ai deja.

De asemenea, nu uita să te abonezi la newsletterul F64, pentru a fi la curent cu toate promoțiile și pentru a afla primul ce produse sunt incluse în oferta Black Friday 2020.

Știai că poți cumpăra echipamentul profesionist mult dorit și în rate?

Vrei să îți cumperi un produs aflat în oferta de Black Friday Pro în acest an și nu ai toți banii acum? Poți cumpăra în rate, ai până la 24 de rate fără dobândă!

În noaptea de 16 octombrie dăm startul! 

Echipamentele pentru care am pregătit reduceri considerabile fac parte din gamele de interes din ultima perioadă. Toate sunt aparate foto profesionale, care vor oferi clienţilor posibilitatea de a realiza fotografii de înaltă calitate în diverse condiții de lucru, de la cele ideale până la cele mai dificile.

Pentru mai multe detalii despre campania Black Friday Pro 2020, te invităm să citești acest regulament.

Rămâi cu ochii pe noi, pentru mai multe detalii despre Black Friday PRO 2020. Nu uita că până pe 15octombrie poți cumpăra liniștit, iar dacă produsul achiziționat se regăsește în oferta Black Friday PRO 2020, vei primi înapoi diferența sub formă de cupon! 

Și nu uita să te abonezi AICI pentru a afla primul care sunt produsele care vor intra în oferta de Black Friday Pro 2020.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.