Cumpără liniștit și pregătește-te de Black Friday Pro 2021!

Așa cum te-am obișnuit în ultimii ani, și anul acesta vom pregăti oferte speciale de Black Friday Pro. În perioada 1-14 octombrie, dacă produsul tău va fi la reducere de Black Friday Pro, primești înapoi diferența.

Mai multe detalii

Obiectul Campaniei îl reprezintă “Cuponul cadou”, oferit in urma achizitiei unui produs ce urmeaza a face parte din oferta Black Friday Pro 2021, din perioada 14-17 octombrie 2021. 

Participanții la Campanie care cumpără în perioada 1-14 octombrie 2021 unul dintre produsele participante la Black Friday Pro 2021, vor primi înapoi diferența sub formă de cupon cadou.

Cuponul cadou  va avea valoarea diferenței între oferta standard și oferta Black Friday Pro.

Cuponul cadou se aplică doar în cazul în care clientul va achiziționa în perioada 1-14 octombrie 2021 un produs care, ulterior, va fi redus în cadrul campaniei Black Friday Pro. Produsul trebuie sa fie identic, în campanie nefiind incluse variațiile produsului (e.g. kit cu obiectiv/e, culori, pachete, accesorii suplimentare incluse etc).

 Cupoanele cadou vor fi emise și valabile după 15 de zile de la finalizarea campaniei. Se vor trimite pe email fiecărui participant .

Pentru mai multe detalii, vă invităm să citiți regulamentul oficial al acestei campanii, AICI.

Cumpără liniștit în așteptarea Black Friday Pro 2021!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.