Webinar gratuit – Video marketing pentru afacerea ta, cu Călin Biriș

Pe data de 25 august te invităm la un webinar LIVE, gratuit, în care vei învăța cum să folosești conținutul video pentru promovarea afacerii tale, a produselor și serviciilor comercializate. 

Ce îți oferim în cadrul webinarului

  • Tactici de promovare video online pe care le poți folosi lună de lună pentru a atrage noi clienți sau a crește rata de conversie a siteului tău.
  • Vezi LIVE exemple de aranjamente de tip studio in-house pentru interviuri, vlogging, podcasting sau prezentări video de produse.
  • Recomandări de la profesioniști de aparatură pentru aranjamentele video in-house (pentru toate buzunarele).
  • Primești oferte speciale din partea F64.ro pentru echipamentele recomandate.
  • Sesiune de întrebări LIVE adresate speakerilor.

Dacă ești marketer, antreprenor sau creator de conținut, acest webinar este pentru tine! Folosește-te de puterea celui mai popular tip de conținut online. Te așteptăm LIVE pe 25 august de la ora 16:15.

Webinarul va fi susținut de Călin Biriș, trainer și fondator Online Mastery, iar sesiunile despre setup-uri de „studio-uri” in-house vor fi susținute de Vladimir Chetroiu, Product Manager Audio-Video F64, care va prezenta cele mai bune dispozitive pentru content marketing.

Cine sunt Călin Biriș și Vladimir Chetroiu?

Călin Biriș

Vladimir Chetroiu

Călin este partener de business în cadrul agenției de marketing Loopaa Marcom, din Cluj-Napoca. De asemenea, este fondatorul Online Mastery, programul de la A la Z despre Marketing Online. În cei peste 12 ani de experiență a susținut mai mult de 200 de workshopuri și prezentări, la care au participat zeci de mii de de antreprenori, manageri și tineri profesioniști. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din onlineul Românesc: Trilulilu și Zonga.

Vladimir s-a alăturat echipei F64 în anul 2009, pentru o bună perioadă de timp ocupându-se de productia video in house a F64, unde a regizat, filmat și produs clipuri de training, pentru evenimente sau pentru promovarea produselor și serviciilor existente. Totodată, a prezentat produse sau teme fotografice în cadrul unor emisiuni televizate de profil de la DIGI24 și ProTV (I like IT). În prezent este Product Manager Audio-Video F64, cu experiență în consultanță și coordonarea echipei de specialiști video ai F64.

Vrei să înveți cum să-ți echipezi afacerea pentru a profita la maxim de ceea ce poate oferi video marketing-ul? Înscrie-te la webinarul LIVE, gratuit, de pe 25 august, de la ora 16:15. 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.