Câștigătorii concursului Destinații fotogenice

În perioada 11 – 25 iunie 2021 s-a desfășurat concursul Destinații fotogenice. Am călătorit alături de participanți în locuri superbe din întreaga lume, am redescoperit bucuria călătoriilor și fascinația pe care o ai atunci când vizitezi o destinație fotogenică. 

În perioada 26 – 29 iunie 2021 a avut loc jurizarea acestui concurs.

Iată care sunt câștigătorii:

Premiul I - Voucher de 250 RON pe F64.ro - Paulian Prăjitură

(c) Paulian Prăjitură

Premiul II - Voucher de 150 RON pe F64.ro - Alex Ionut Coman

(c) Alex Ionut Coman

Premiul III - Voucher de 50 Ron pe F64.ro - Mihaela Valceanu

(c) Mihaela Valceanu

Urmărește site-ul de Concursuri F64, abonează-te la Blog-ul și Newsletter-ul F64 și fii cu ochii pe noi!
Periodic lansăm noi provocări fotografice cu premii incitante!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.