Câștigătorii concursului Partea plină a paharului

În perioada 22 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021 s-a desfășurat concursul Partea plină a paharului. Anul 2020 ne-a făcut să vedem această parte plină a paharului în lucruri pe care înainte le consideram normale. În această perioadă, ne-am reîntors către noi înșine și mulți dintre noi am realizat care sunt cu adevărat lucrurile importante, care ne-au făcut să înțelegem că orice situație, indiferent cât de grea, are și partea ei pozitivă.

În perioada 7 – 10 ianuarie 2021 a avut loc jurizarea acestui concurs. 

Iată care sunt câștigătorii:

Premiul I –  un microfon Panasonic VW-VMS10E – Cristina Venedict

(c) Cristina Venedict - Solitude

Premiile II și III- câte o o pereche de căști Panasonic RP-HF300ME-A  – Bogdan Fusea și Petrisor Bogdan Bica

(c) Bogdan Fusea - Zâmbetele de pe strada Pictor Stefan Luchian

”I-am remarcat cand am incercat sa depistez de unde se auzea muzica clasica. Erau la pervaz, cu geamurile deschise.”

(c) Petrisor Bogdan Bica - În încercarea de a salva anul 2020

Mențiuni – câte  un acumulator Panasonic Eneloop Pro Tip R6 AA

  • CatalynKTL
  • Rusu Mihai Andrei
  • Ana Tagirta
  • Andreea Duta
  • Paul Cornea
  • Adrian Bogdan
(c) CatalynKtl - Cadou de Craciun
(c) Rusu Mihai Andrei - Happy Puppy
(c) Ana Tagirta - Ochiul Furtunii

”Vacanța 2020 a fost gândită ca un moment de relaxare într-un loc izolat, iar Gura Portiței este un astfel de loc. Am avut marele noroc cu ocazia asta să fiu martoră de pe țărm la un spectacol incredibil al naturii. În larg, la mare depărtare se petrecea această furtună cu fulgere care păreau să dispară apoi înghițite de apă, în schimb deasupra se vedea cerul înstelat al nopții. Pe mal aerul era calm și liniștit, aproape fără adiere. Mi s-a părut o altă metaforă a vremurilor noastre: suntem îm mijlocul unei furtuni, sau avem de ales să o trăim mai de departe, dar tot avem prezentă și imaginea seninului care urmează.”

(c) Andreea Duta - Christmas spirit

”Fursecurile mele de turtă dulce, făcute de Craciun. În fotografie nu se poate simți gustul (care a fost delicios :-), dar am încercat să le decorez cât mai vesel și colorat. Înca în carantină în zona unde stăm…ne-a cam ajuns, așa că ne-am îndeletnicit cu activitati casnice îmbinate într-un mod plăcut cu fotografia și ne-am decorat casa, masa si sufletele cât de vesel am putut. Am făcut mai multe fotografii de acest fel tot anul trecut, dar am ales să pun câte îmi permite concursul și pe cele pe care le cred cele mai reușite. Ce am vrut să arăt este că bucuria se găsește  în lucrurile mici și în gesturile simple, de zi cu zi, pe care le putem gasi chiar în jurul nostru, restrictionați acasă, si de care putem să ne bucurăm pentru ca ne ajută sa treacă timpul mai frumos și mai ușor. Lucrurile care ne plac și oamenii dragi sunt “partea plina a paharului”.”

(c) Paul Cornea - Victoria

”Ea este Victoria, are 2 ani și jumătate, când vede pe surioara ei ca se pregătește sa facem fotografii imediat se îmbracă și ea și își ia foarte în serios rolul de model sunt cel mai mândru tătic din lume cu asa prințese!”

(c) Adrian Bogdan - Prin padure

Urmărește site-ul de Concursuri F64, abonează-te la Blog-ul și Newsletter-ul F64 și fii cu ochii pe noi!
Periodic lansăm noi provocări fotografice cu premii incitante!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.