Concurs de fotografie – Despre ce e primvăra ta?

În perioada 8 – 22 martie 2021 te invităm să participi la cel mai nou concurs de pe platforma de concurs F64, intitulat Despre ce e primăvara ta? Primăvara este anotimpul renașterii. Peisajul odată mohorât, brusc, se bucură de o explozie de culori, ideală pentru a fi surprinsă de aparatele foto de pretutindeni. Primăvara este perioada din an în care ne amintim de toate motivele pentru care avem speranță. Totodată, la începutul ei sărbătorim femeile, caracterul lor complex, care nu poate fi sintetizat într-un singur cuvânt. Înainte de calendarul gregorian, anul nou nu începea în ianuarie, ci în martie, pentru a sărbători echinocțiul de primăvară. Acum e momentul să ne arăți despre ce este primăvara ta.

Poți înscrie până la 3 imagini, deci alege-le pe cele mai tari care vorbesc despre ce înseamnă primăvara pentru tine. Înscrie-te în concurs până pe 22 martie 2021 și poți câștiga premii de la DJI, Panasonic și Kingston în valoare totală de 4050 RON.

Tematica concursului

Participanții pot înscrie maxim 3 imagini din portofoliu personal care să exemplifice despre ce este primăvara pentru ei. Participanții vor încărca imagini în care să aibă în vedere criteriile de compoziție și estetică fotografică, scopul fiind acela de a publica cele mai interesante și creative lucrări personale care surprind esența primăverii. 

 Fotografiile pot fi procesate minimal (levels, contraste, saturație, vibrance, color balance etc.), dar se acceptă și colaje, manipulări diverse, pentru că, de ce nu, să dăm frâu liber creativității! Imaginile înscrise trebuie să conțină obligatoriu datele EXIF (de identificare a camerei foto), altfel aceste informații (legate de aparatul folosit, obiectiv șamd.). Aceste date pot fi completate și manual de către autor în momentul upload-ului.

Cum participi la concurs?

  • Crează-ți cont în platforma de concurs F64;
  • Înscrii în perioada 8 – 22 martie 2021 până la 3 imagini care se încadrează în tematica și cerințele concursului. Acestea vor trebui aprobate conform regulamentului de către administratori, deci nu te speria dacă nu apar imediat în feed-ul de concurs!
  • Fotografiile trebuie să fie în format .JPEG, cu EXIF (pentru a putea avea disponibile informațiile despre echipamentul folosit și expunere), fără semnătură, watermark, dată sau alte însemne pe ele.

Perioada de desfășurare

  • înscriere imagini: 8 – 22 martie 2021
  • jurizare: 23 – 28 martie 2021
  • anunțarea câștigătorilor – începând cu 29 martie 2021, pe blogul F64.ro și pe adresa de e-mail pe care au furnizat-o în datele de înscriere în concurs

Jurizarea va fi realizată de către reprezentanți F64.

Premiile

3 mențiuni speciale:

Premiile nu pot fi preschimbate în bani, total sau parțial. 

Înscrie cele mai originale imagini din portofoliul personal, suntem curioși să descoperim alături de voi despre ce e primăvara voastră, admirând imaginile înscrise în concurs.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *