F64 prezintă Agentul 00Paște

Dincolo de semnificația religioasă, Paștele simbolizează renașterea naturii și este o ocazie de a petrece timp de calitate cu cei dragi. An de an, atât copiii cât și adulții sunt fascinați de multitudinea de proiecte creative pe care le pot face în această perioadă alături de familie. Anul acesta, îi oferim o pauză binemeritată Iepurașului de Paște și vă prezentăm un nou personaj, agentul 00Paște.

Misiunea lui este să livreze și să comunice cele mai istețe și potrivite trucuri și echipamente pentru a surprinde imaginea perfectă în vacanță sau în familie, pentru cel mai pufos cozonac, pentru sportul de dinainte de masă și alte activități creative și pasiuni.

În continuare, îl lăsăm pe agentul 00Paște să ne povestească mai multe!

Paștele este acel moment din an când timpul pare că se oprește în loc, când ne amintim de clipele copilăriei. De Paște, nu am nicio misiune, dar asta nu înseamnă că toate clipele petrecute alături de familie și prieteni nu sunt încărcate de adrenalină. Atunci când ne adunăm la masa de Paște, există acel moment când discuția devine tensionată, pentru că nu știu ce unchi are o convingere care contrazice pe cea a unui văr pe care nu l-ai mai văzut de câțiva ani. De obicei, în acel moment, salvez situația începând să povestesc o întâmplare amuzantă din misiunile mele.

Îmi încep ziua de Paște alergând câțiva kilometri, trebuie să existe un echilibru între mișcare și savurarea preparatelor. Întorc acasă, am altă misiune decât în zilele când spionez răufăcători – să prepar cozonacul. Cum nu îmi place să fiu deranjat când fac asta, toată lumea știe că atunci când prepar cozonacul, nimeni nu poate intra în bucătărie.

Pe parcursul zilei, îmi place să îmi fotografiez familia, să surprind mai ales momentele spontane – de aceste momente ne aducem aminte. În fiecare an, printez cele mai frumoase fotografii și caut să le organizez în diverse albume.

Oricât am planifica Paștele perfect, mereu se va întâmpla ceva neprevăzut, și de cele mai multe ori este cel mai bine să facem haz de necaz și, de ce nu, să fim echipați pentru a gestiona orice problemă.

Ne-am consultat cu agentul 00Paște și, ținând cont de recomandările lui, ți-am pregătit o mulțime de oferte, pentru ca tu să te echipezi cu gadget-urile de sărbătoare.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.