Cele mai bune filme de Paște

Majoritatea sărbătorilor au o listă lungă de filme dedicate acestora. Avem filmele clasice, dar și actuale, de Crăciun, și filmele de groază de văzut în preajma Halloween-ului. Dar filmele de Paște? După masa în familie în ziua de Paște și după ce este servit și cozonacul, vă puteți destinde la un film potrivit pentru această perioadă.

Îți prezentăm în cele ce urmează o listă cu cele mai bune filme pe care le poți urmări în preajma sărbătorilor pascale, alături de membrii familiei.

Cele mai bune filme de Paște

Hop

Fiul iepurașului de Paște (cu vocea lui Russel Brand) ajunge la maturitate și urmează o carieră în rock’n’roll în această poveste comică despre trecerea de la adolescență la maturitate.

The Dog who Saved Easter (2014)

Familia Bannister pleacă în vacanță de Paște dar, din păcate câinele lor ajunge la un centru de îngrijire pentru câini. În timpul șederii sale acolo, un răufăcător încearcă să distrugă afacerea, dar cățelul neînfricat intervine pentru a salva situația.

Irving Berlin’s Easter Parade (1948)

Un triunghi amoros între dansatori culminează cu o cerere în căsătorie la Parada de Paște în acest musical smash de box office.

Son of God (2014)

Te întrebi de ce să ai în vedere un alt film care prezintă viața lui Iisus Hristos? Ei bine, aceasta este o adaptare cinematografică a miniseriei în zece părți The Bible – și este incredibil de puternică și inspirațională.

Ben-Hur (2016)

Un film religios clasic în sine, Ben-Hur este deosebit de relevant de Paște. În el, vedem viața și răstignirea lui Hristos prin interacțiunile sale cu Judah Ben-Hur, un prinț evreu care a fost închis pe nedrept.

 

Barabbas (1961)

Barabbas a fost criminalul care a fost eliberat în locul lui Iisus. Acest film din 1961 urmărește povestea lui.

 

I can only imagine (2018)

Această poveste adevărată despre cântecul omonim al trupei creștine MercyMe este potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii. 

Noah (2014)

Acest film spune povestea Arcei lui Noe. Bazat pe povestea biblică, filmul emoționează prin imaginile grozave și prin distribuția care îi include și pe Russel Crowe și Emma Watson.

Peter Rabbit

O interpretare modernă la Povestea lui Peter Rabbit a lui Beatrix Potter din 1902, acest film nu este în mod specific despre Paște, dar curprinde multe dintre temele sărbătorii.

Pieces of Easter

Încercând să călătorească acasă pentru vacanță, Alza Reese Bennet ajunge să rămână blocată din cauza unor probleme cu mașina. Singura persoană din jur care o ajută este un fermier pe nume Lincoln James.

The Prince of Egypt (1998)

Acest film animat, deja clasic, spune povestea lui Moise și prezintă cântecul de succes When you Believe, care a câștigat Oscarul pentru Cel mai Bun Cântec Original.

 

Hank and Mike (2008)

Cauți o comedie de Paște? Hank și Mike este o variantă de astfel de film. Filmul urmărește povestea a doi ”iepurași de Paște” șomeri.

Rise of the Guardians (2012)

Iepurașul de Paște se alătură altor figuri de sărbători pentru a salva lumea de la o pană de curent iminentă. Acest film a fost nominalizat la Globul de Aur.

Here comes Peter Cottontail (1971)

Succesorul iepurașului de Paște, Peter Cottontail, salvează Paștele de un răufăcător în acest film care a inspirat și un remake lansat în 2005.

The Passion of the Christ

Regizat de Mel Gibson, această dramă biblică puternică are loc în ziua răstignirii lui Iisus din Nazaret la Ierusalim.

Risen

Urmările crucificării lui Iisus sunt arătate prin ochii unui soldat roman care nu crede în Mesia care a înviat – până când încercarea sa de a infirma zvonurile despre înviere îl face să pună la îndoială această certitudine.

Miss Potter

Îți place de Peter Rabbit? Află mai multe despre celebra autoare pentru copii din spatele acestei povești, Beatrix Potter.

Zootopia

Deși nu este vorba despre Paște, personajul Judy Hopps, iepurașul din Zootopia, transformă acest film într-unul pe care îl poți viziona în preajma sărbătorilor pascale.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.