Se lansează Academia F64, hub de learning și conținut pentru pasionații de imagine

Academia F64 este platforma dedicată comunității de creatori de conținut și pasionați de imagine, indiferent că sunt fotografi, videografi, graficieni, ilustratori, pasionați de tech sau gadgeturi, de editare video, de vlogging sau podcast.

Este locul de unde poti învăța, intra în contact cu fotografi sau videografi cunoscuți și experimentați, cu profesioniști și antreprenori din lumea imaginii, este locul de unde poți afla noutățile relevante din piață și, mai ales, te poți dezvolta ca pasionat de exprimarea prin imagine, ducându-ți pasiunea la următorul nivel!

Odată membru în Academia F64 te poți înscrie la cursuri online și offline și poți afla informații despre evenimentele pe care le organizăm periodic alături de partnerii noștri, reprezentanții celor mai renumiți producători de echipamente foto, video și audio: Sony, Canon, Panasonic, Fujifilm, Olympus, SIGMA, Benq, ASUS, Godox, Epson, Audio-Technica etc. 

De ce un loc dedicat learningului, cursurilor și evenimentelor din lumea foto-video?

Ei bine, experiența anului trecut ne-a mobilizat pe toți să migrăm o parte semnificativă a activității nostre în mediul online. Cererea de evenimente și cursuri online a fost de peste 2 ori mai mare, iar mare parte din workshopurile și atelierele de fotografie sau videografie s-au mutat, de asemenea, în online, lasându-ne mai mult timp (economisit cu deplasările, în primul rând) pentru documentare și studiu.

Dacă ne gândim mai bine, “online” nu este un alt tip, ci de fapt un alt canal de învățare. Cu particularitățile sale, bineînțeles, dar cu multe beneficii.

Cu toții suntem în ultima vreme mult mai conectați la online, iar accesul la informație sau un webinar este mult facilitat.

Iar pentru cei care locuiesc în alte localități și nu aveau șansa să se deplaseze la București sau în alte localități din țară pentru a participa la eveniment offline, conferință, debate-uri etc., acum vor putea beneficia de aceste lucruri. Practic aducem evenimentele la tine acasă!

Ce cursuri vei putea urma la Academia F64?

CURSURI OFFLINE
  • Cursuri acreditate
  • Workshopuri practice
  • Sesiuni de testare echipamente
  • Sesiuni analiză de portofoliu, critică foto
  • Ture foto ghidate
CURSURI ONLINE
  • Webinarii LIVE
  • Workshouri interactive
  • Sesiuni critică, mentoring, 1:1
  • Cursuri înregistrate
  • Prezentări de echipamente
  • Lansări de produse
  • Conferințe și dezbateri LIVE

Te invitam sa fii parte din cea mai noua comunitate a pasionaților si iubitorilor de imagine! Nu uita… scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de creatori de continut bine informati si de a crea un mediu cat mai prosper pentru pasionatii de exprimare prin imagine.

Parteneri ai Academiei F64: Sony, Canon, Panasonic, Fujifilm, Olympus, SIGMA, Benq, Wacom, ASUS, Godox, Kingston, Audio-Technica

 

Alți fotografi au mai citit și:

5 Comments

  • Cursuri foto de produs?

    • Buna ziua! La aceasta adresa, gasiti toate cursurile disponibile momentan. Va invitam sa va abonati la newsletter, pentru a afla noutatile legate de cursuri. Astfel, veti fi informat atunci cand in portofoliu va aparea si un curs despre fotografia de produs.

    • Gand la gand, cred ca un curs pentru fotografia de produs ar fi f. util

  • Felicitari. Cred ca se simtea nevoia. Care este modalitatea de inscriere?

    • Buna, Danut! Ai posibilitatea de a face un cont in coltul din dreapta sus.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.