Photo Perfetto, ediția 2022

Sibiul o să fie din nou gazda unui eveniment de amploare din sfera conferințelor despre fotografie. Photo Perfetto reprezintă o întrunire anuală a fotografilor din România, cu o tradiție de mai bine de 7 ani. Aflată la a 3-a ediție sub această titulatură, conferința tinde să devină preferata tuturor, mai ales că a fost singura conferință de amploare desfășurată în țara noastră în anii 2020 și 2021.

Astfel, Photo Perfetto are formatul unei conferințe de două zile 19-20 Iulie 2022, plus o zi de workshop-uri – 21 Iulie 2022.

Ne vom adresa tuturor iubitorilor de fotografie și frumos și încercăm în mare măsură să atingem cât mai multe stiluri și genuri fotografice, de aici și varietatea și notorietatea speakerilor prezenți în cadrul acestui eveniment. Vor urca pe scenă unii dintre cei mai premiați și apreciați fotografi români la nivel național și internațional. De asemenea, la această ediție, o să avem deosebita plăcere să avem iarăși pe scenă una dintre cele mai importante voci din marketingul autohton și anume Președintele IAA România, Valer Hancaș.

Numărul de participanți din 2018 a fost de 320 ( capacitate maximă), de acum trei ani a fost de 200 ( capacitate maximă), 80 de persoane au reușit “să lupte cu pandemia” și să fie prezente în 2020(numarul a fost limitat de restricții și norme la 100 de persoane) iar în anul 2021, am reușit să atingem borna de 130 de participanți. Așteptăm un număr mare și în 2022 ( peste 200 de persoane daca situația o să permită), datorită programului atractiv și renumelui câștigat.

Conferința se va desfășura și în această ediție în cadrul minunatei locații Versailles weddings & events Sibiu. Locația a fost aleasă datorită condițiilor deosebite puse la dispoziție atât pentru participanți cât și pentru partenerii. Spațiile pot fi închise sau semi-deschise, asta în funcție de condițiile meteo dar și de condițiile impuse de DSP. 

Workshop-urile se vor desfășura în cadrul Hotelului MyContinental Sibiu, hotel care este noua locație oficială de cazare pentru speakeri și parteneri.

La această ediție, pasionații foto-video vor putea testa produse Sony, Canon și Panasonic!

Tu la ce evenimente dedicate pasionaților foto-video îți dorești să participi? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.