Nature Talks Photo Festival Online

Festivalul Nature Talks, ce va avea loc în zilele de 12 si 13 Decembrie, este un festival de fotografie, despre natură, cu tot ce aceasta ne înconjoară. În cadrul festivalului este prezentată o gamă larg de genuri fotografice; de la macro la peisaje, și de la fotografia vieții sălbatice, la storytelling. Anul acesta, ca urmare a măsurilor luate împotriva răspândirii COVID-19, festivalul va avea loc online.

Pe toată durata acestui festival internaţional, vom atribui o platformă online, unde, cel puţin 25 dintre cei mai buni fotografi de natură, vor avea posibilitatea să își spună povestea, să-și împartășească secretele, și să dezvaluie publicului cele mai bune fotografii. Drept urmare, numeroși fotografi experimentaţi, cât și proaspăt iniţiaţi, vor avea posiblitatea să dovedească publicului, adevărata lor valoare.

În aceeași manieră în care festivalul a fost organizat în trecut, veți avea posibilitatea de a participa la cursuri de perfecţionare, și de a avea fotografiile/portofoliul revizuit de către experţi în domeniu.

Câștigătorul titlului „The Nature Photographer” din anul 2020, va fi anunţat în cadrul ceremoniei de premiere desfășurate online, sâmbătă, 12 decembrie, ora 8pm CET.

   Ediţia a-V-a – A lustrum

Cea de-a V-a ediţie  a Festivalului Foto „Nature Talks”, va avea loc în zilele de 12 și 13 Decembrie. Pe toată durata acestui weekend vă veţi putea bucura de natură, cu toate aspectele acesteia, surprinse într-o vastă gamă de genuri fotografice: de la macro, la peisaje, și de la fotografia vieții sălbatice la storytelling.

În cadrul ediţiei online a festivalului din acest an, vor fi prezenţi numeroși fotografi, videografi și speakeri, atestaţi de către National Geographic, unde cel puţin 25 dintre aceștia, își vor expune cele mai captivante creaţii fotografice, iar, în paralel, vor exista varii programe adresate tuturor iubitorilor de natură.

Încasările obţinute în urma festivalului, vor fi folosite in sprijinul unor proiecte de conservare a naturii din Olanda și Belgia, în colaborare cu Vlinderstichting, Natuurpunt și alții.

 

Ce veți putea experimenta?

Următorii speakeri, atât naționali cât și internaționali, vor susține seminarii și sesiuni de Q & A:

Johan Lolos (BEL), Manon Bruijn (NL), Stefan Christmann (GER), Marsel van Oosten (NL/SA), Pie Aerts (NL), Aaron Gekoski (ENG), Harmen Piekeman (NL), Audun Rikardsen (NOR), Emanuele Biggi (ITA), Marcel van Kammen (NL), Mtthew Maran (ENG), Mthijs Frenken (NL), Andrew (Andy) Parkinson (ENG), Frederico Veronesi (ITA/KEN), Judith Borremans (NL), Herman van der Hart (NL), Tin Man Lee (USA), Marco Gaiotti (ITA), Jo-Anne McArthur (CAN), Matijn Nugteren (NL), Michel Lucas (NL), Stefan Gerrits (NL/FIN), Gheorghe Popa (ROM), Alex Mustard (ENG), Roland Peeters (NL).

Masterclasses

Andrew (Andy) Parkinson (ENG) – Arta luminii de fundal

Johan Lolos (BEL) – Sfaturi și trucuri pentru îmbunatățirea profilului de Instagram

Emanuele Biggi (ITA) – Fotografia macro cu unghi larg si alte nebunii

(c) Tim Man Lee/ Nature Talks

Revizuire fotografii și portofolii:

Marsel van Oosten (NL/SA)

Tin Man Lee (USA)

Bilete

  Pentru participarea la Festivalul Foto „Nature Talks”, punem la dispoziție două tipuri de bilete, începând de la 30€ – bilete valabile pentru o singură zi, sau 50€ – bilete pentru întregul eveniment. Pentru mai multe informații referitoare la acest eveniment, vă rugăm sa accesați următorul link.

Festivalul foto online

Avantajul, în acest nou format, online al festivalului, îl reprezintă faptul că veți avea la dispoziție programul înregistrat în totalitate, disponibil pentru a fi accesat, până la data de 1 Martie 2021. În plus, puteți alege vizualizarea fiecarui seminar susținut în cadrul festivalului, cu sau făra subtitrare disponibilă în limba engleză.

(c) Marsel Vab Ossten/ Nature Talks

Fotograful de natură al anului

Câștigătorul titlului  „Nature Photographer” al Anului, va fi ales dintr-un număr de 19.547 de participanți din 95 de țări, Sâmbătă 12 Decembrie, ora 8 pm CET (Amsterdam). Pentru mai multe informații, accesați sectiunea Nature Photographer of the Year din cadrul siteului.

Premiul Publicului

Deoarece juriul poate alege doar un număr de 61 de câștigători din totalul de 19.547 de participanti, în acest an va fi introdus votul publicului. Vizitatorii pot vota pentru fotografia lor preferată pe durata festivalului. Prin intermediul acestor voturi, va fi ales câștigătorul titlului NOPTY 2020, acordat de către public. Cine va fi câștigătorul acestui titlu?!

(c) Jo-Anne McArthur/Nature Talks

Information

Website & ticket sale:   Nature Talks Photo Festival

Mail & phone:              info@naturetalks.com | +31 (0)345-246009

Teaser Movie

Urmărește-ne în continuare pentru a afla detalii despre evenimentele importante pentru comunitatea de fotografi și videografi!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *