(C) Dan Mirică

Tură foto în Împrejurimile Brașovului cu Dan Mirică

Finalul lunii octombrie este unul dintre cele mai frumoase momente ale anului din punct de vedere coloristic. Fotograful Dan Mirică organizează în perioada 22-25 octombrie 2020 o tură foto în Împrejurimile Brașovului. 

UPDATE: Locurile la această tură foto au fost ocupate.

Participanții vor fotografia sate precum Peștera, Măgura, Holbav, Șimon și altele. Cazarea se face în Bran. Prețul acestei ture foto este de 1100 lei de persoană. Pachetul include cazare la pensiuni pentru 3 nopți în camere duble, mic dejun și cină, îndrumare foto pe tot parcursul turei și editare foto în cazul în care timpul va permite acest lucru. Nu sunt incluse în acest preț transportul până la Bran și intrările la punctele de vizitare dacă va fi cazul.

Programul turei foto

Joi 22 octombrie

  • 12:00 – check in Bran – Contele Vladimir
  • 15:00 – plimbare împrejurimi Sohodol, Șimon
  • 20:00 – cină și socializare

Vineri 23 octombrie

  • 07:00 – răsărit Peștera
  • 09:30 – micul dejun
  • 11:00 – traseu trekking Peștera – Măgura (apa, snacks-uri la pachet)
  • 18:00 – apus Măgura
  • 20:00 – cină și selecție fotografii

Sâmbătă 24 octombrie

  • 06:30 – răsărit Holbav
  • 10:00 – micul dejun
  • 11:00 – Fundata, Cheia, Rucăr
  • 20:00 – cină și selecție fotografii

Duminică 25 octombrie

  • 06:30 – răsărit Poiana Mărului
  • 09:00 – micul dejun
  • 10:00 – discuție fotografii
  • 12:00 – check out

Cine este Dan Mirică?

“Fotografia a apărut în viața mea în momentul în care mi-am dorit să devin liber, liber cu timpul meu, liber financiar. Când a apărut a fost strict financiar, cumpârănd un business de realizat tururi virtuale cu echipamentul basic aș putea spune (canon 450d, trepied, cap panoramic, domeniu și know how-ul de a realizare tururile virtuale prin fotografii).
 
Asta se întâmpla la sfarșitul lui 2009. Timp de cca. 2 ani m-am străduit să dezvolt acest business fiind exact în perioada crizei financiare, întrebându-mă de fiecare dată dacă asta este ceea ce-mi doresc să fac.

Răspunsul mi-a venit în urma primei excrursii în Maroc din Februarie 2012, m-am simțit ca acasă în acea țară și a trezit în mine pasiunea pentru fotografie. Țin minte când ne împărtășeam dorințele cu colegii de călătorie… iar eu le-am spus “mi-ar plăcea să împărtășesc și cu alții experiențele și locurile în care merg”, neștiind ce urma să-mi rezerve viața.

Chiar dacă am făcut mai multe tipuri de fotografie, de la evenimente, la produse, corporate, arhitecturală, fotografia care este mai aproape de mine și care mă împlinește este cea de călătorie, de a întâlni și cunoaște oameni și locuri.”

Iată câteva imagini reprezentative realizate de Dan Mirică:

Îți dorești să surprinzi coloritul toamnei vizitând unele dintre cele mai frumoase destinații fotografice din țara noastră? Atunci această tură foto este pentru tine! 

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Mai multe detalii si informatii de unde putem obtine pentru Tură foto în Împrejurimile Brașovului cu Dan Mirică?

    • Bună ziua. Din păcate, locurile la această tură foto au fost ocupate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.