Configurator Samyang pentru setarea focalei și a diafragmei

Cei de la Samyang au creat pe site-ul lor un configurator pentru setarea focalei și diafragmei, conceput pentru a ajuta utilizatorii în alegerea obiectivului în funcțiile de nevoile lor și de stilul de fotografiere abordat. Uneori este o adevărată provocare să alegi obiectivul potrivit pentru tipul de fotografie pe care îl practici și nivelul experienției tale, la câte opțiuni există.

Printre cele mai importante aspecte atunci când vorbim de achiziționarea unui obiectiv este distanța focală și diafragma, astfel încât configuratorul Samyang este un tool important în alegerea unui obiectiv Samyang.

Cum funcționează?

Se poate opta pentru simularea pe senzori Full-Frame, APS-C și Micro 4/3. Modelul poate fi mărit după bunul plac.

Există trei tipuri de fundaluri.

Din acest simulator, se poate selecta orice obiectiv Samyang pentru a vedea diferențele de focală.

Odată ce ai găsit obiectivele care să corespundă nevoilor tale, la F64.ro te așteptăm cu o mulțime de obiective Samyang.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.