(c) George Ionita

Ghid de supraviețuire cu copiii în autoizolare

Zilele de stat în casă se adună una câte una…până le pierdem numărul, dar măcar învățăm să ne adaptăm programul unei situații care, în mod normal, nu ar fi fost ideală.

Dacă până la începerea autoizolarii ‘9 to 5’ părea ceva normal și de nelipsit pentru programul și creșterea unui business, acum realizăm limitările lui și ne dăm seama încet încet de ceea ce este mai important pentru noi. 

Timpul pentru o schimbare

Am realizat de la început ca nu va fi ușor și că trebuie să îmi schimb programul pentru a rămâne întreg la cap și în același timp am hotărât, alături de Mihaela, să încercăm să le arătăm și celorlalți cum facem noi, dacă reușim sa inspirăm pe cineva este bestial și dacă nu…măcar să oferim un zâmbet privitorilor. Vrem să expunem pur și simplu punctul nostru de vedere asupra situației, întâi prin a arăta cum distrăm copiii prin casă și cum le consumăm energia, poate să aducem și niște diy-uri de activități inventate din ce ai prin casă, vom arunca în lume și abordarea noastră asupra unui program proactiv și de  ajutor nouă în acest context, împărțirea taskurilor și reorganizarea programului zilnic. Iar dacă își va arăta cineva interesul, vom veni și cu niște tutoriale despre cum ne filmăm prin casa, ce și cum folosim pentru filmat și fotografiat și ce folosim pentru montaj și editat sau cum poti face asta cu telefonul din dotare.

Zâmbește…oricând poate fi mai rău

Proiectul nostru e scurt și la obiect, l-am lansat  în lume, în special pentru părinții blocați cu copiii în casă.  Este construit în jurul provocărilor noastre zilnice și va conține tot ce credem noi să fie de ajutor, vom încerca să postăm ceva nou cât mai des.

Exact cum am spus la început, dacă nu va fi inspirațional…măcar nostim să fie… să arătăm ca toți trecem prin asta și că e ok să-ți schimbi modul în care faci lucrurile, e o parte faină a autoizolării care îți va aduce zile bune, dar este și o parte grea care vine și apasă pe greutățile și frustrările fiecăruia…e normal să vină și acestea… don’t beat yourself up, suntem oameni și vom trece cu bine împreună!

Articol și fotografii de George Ionita

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Un ghid foarte util! Multumim!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.