Concurs de fotografie montană – Happy Mountain 2020

În perioada 11 ianuarie – 11 februarie 2020, te invităm să participi la cel mai nou concurs de pe platforma F64. Concursul este intitulat Happy Mountain. Dacă ești pasionat de drumețiile pe munte, de sporturile montane, de flora sau fauna țării, sau ai adunat fotografii care surprind viața la cabană în toată naturalețea ei? Atunci acest concurs este pentru tine. Înscrie imaginile cele mai tari din portofoliu și poți câștiga premii substanțiale.

Tematica concursului

Tematica fotografiilor înscrise poate fi constituită din peisaje montane, sporturi montane, faună și floră, viață de cabană și orice alte elemente relevante pentru iubitorii de munte care să sugereze starea de bucurie pe care acest loc o poate transmite. Fotografiile trebuie să fie realizate în zone montane. Elementele antropice prezente în fotografie trebuie să fie relevante pentru tema concursului. Nu se acceptă elemente antropice, animale în captivitate sau fotografii realizate în condiții de etică discutabile. Fotografiile pot fi procesate minimal, însă nu se accepta colajele. Pentru mai multe detalii citiți regulamentul complet al concursului!

Perioada de desfășurare

  • înscriere imagini: 11 ianuarie – 11 februarie 2020
  • jurizare: 12 – 23 februarie
  • publicarea câștigătorilor (blog, Facebook) – 24 februarie
  • premiere în cadrul Festivalului Alpin Film – 28 februarie

Premiile sunt următoarele

  • Premiul I – SKY PASS în valoare de 250 EURO, oferit de SNOW-FEST la Festivalul de la 2 ALPES FRANȚA, în perioada 21 – 28 martie 2020
  • Premiul II – Brațară monitorizare activitate Huawei A1, Silicon, NegruPremiu, în valoare de 400 Lei
  • Premiul III –  Abonament anual pentru OUTDOOR MAGAZINE, în valoare de 200 Lei.
🏆 În plus, cele trei imagini câștigătoare vor fi publicate in revistele partenere NATIONAL GEOGRAPHIC și OUTDOOR MAGAZINE.

Partenerii concursului:

PHOTOLIFE, NATIONAL GEOGRAPHIC ROMÂNIA, OUTDOOR MAGAZINE, ALPIN FILM FESTIVAL

Înscrie-te în concurs AICI!

Modul de desfășurare

  • Fiecare Participant la Concurs care încarcă în pagina de concurs maximum 3 fotografii care respectă tema, în perioada  11 ianuarie – 11 februarie 2020, va intra în concurs pentru premiile oferite. Jurizarea va avea loc în perioada 12 – 23 februarie, urmând ca pe 24 februarie să fie anunțați câștigătorii pe site-ul de concurs și blog-ul F64, iar pe 28 februarie vor fi premiați câștigătorii în cadrul deschiderii Alpin Film Festival.
  • Fotografiile pot fi procesate minimal (levels, contraste, saturație, vibrance, color balance etc.), nu se acceptă însă colajele și alte manipulări. Eliminarea de elemente este acceptată doar dacă se fac mici corecții (particule de praf, vignetare etc.) și nu se schimbă sensul imaginii.
  • Toate fotografiile înscrise în concurs vor fi jurizate conform criteriilor fotografice (compoziţie, cromatică, încadrare, poveste etc.), iar câştigatorul va fi ales de catre juriul format din 3 reprezentanți: un reprezentant NATIONAL GEOGRAPHIC, un reprezentant al revistei OUTDOOR și fotograful Dan Dinu.

Condiții de validare

Pentru ca un participant la concurs să fie considerat eligibil, trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

  •  Să aibă cont în platforma http://concurs.f64.ro şi să fie logat în momentul înscrierii fotografiilor în platforma de concurs.
  • Să încarce în platforma dedicată de concurs F64 maxim 3 fotografii pe tema “HAPPY MOUNTAIN”, în perioada 11 ianuarie – 11 februarie 2020.
  • Fotografiile trebuie să fie în format JPEG, cu EXIF, fără semnătură, watermark, dată sau alte însemne pe ele.
  • Să aibă imaginea în original, la rezoluție de print (minim 4.000 px pe latura mare).
  • Să respecte condiţiile de desfăşurare ale Concursului.

Desemnarea câștigătorului

 Câștigătorii Concursului vor fi anunțați pe data de 24 februarie pe:

***

Ești pasionat de fotografia montană și de sporturile montane? Atunci participă și tu la concurs și poți câștiga unul din cele 3 premii puse la bătaie!

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.