(c) Roberto Iosupescu

F64 partener la expoziția de fotografie “București, anul trecut”

Vă invităm să participați la expoziția de fotografie ”București, anul trecut”, vineri, 31 ianuarie, în magazinul F64. În colaborare cu Asociația Bucureștiul meu drag, AME Design și Magazinul online de tablouri personalizate și printuri foto, suntem parteneri la această expoziție care va avea loc în sala expozițională F64 și vă invităm să ne dezvăluiți cum a arătat Bucureștiul în fotografiile voastre în anul 2019.

Tema expoziției

Tema expoziției este București 2019 – Cum ai văzut Bucureștiul anul trecut?

  • Fiecare participant va expune o “rolă” de film 127×20 cm cu 9 poziții + 1 cu portretul lui
  • Numărul de expozanți este limitat, în cazul depășirii lui se vor selecta fotografiile expuse
  • Costul participării este de 50 de lei, veți plăti dupa ce vi se vor accepta fotografiile
  • La finalul expoziției participanții își iau “filmul” acasă.
  • Termen trimitere fotografii – duminică 12 ianuarie 2020
  • Vernisaj – vineri 31 ianuarie 2020

UPDATE! Au fost selectați cei 50 de participanți la expoziție.

50 de bucureșteni expun cele mai îndrăgite locuri și momente ale orașului din 2019, expoziție sub formă de ”role foto”.

Expun: Adelina Miron; Adina Munteanu; Adrian Constantinescu; Adriana Saraceanu; Alejandro Ilukewitsch; Alexandru Dinu Șerban; Alexandru Gheorghe; Alexandru Iordan; Ana Maria Prelipcean; Anda Stăncescu; Andrei Bîrsan; Andrei Cîmpeanu; Andreia Bîrsan; Bogdan A-Popei; Camelia Stan; Cezar Pârlog; Cornel Petrescu; Cristian Berbec; Cristian Nyaguly; Cristina Cărăușu; Dan Moruzan; Dana Tapoi; Daniela (Dhana) Lișineanu; Denis Malciu; Dumitru Hristenco; Dungha; Ela Ionescu; Florin Stanca; Gabriel Cristea; Gabriel Manescu; Gabriela Aniței; Ionuț Dipșe; Liviu Lazăr; Lucia Simion; Lucian Pârvulescu; Luciana Gingărașu; Maria Boștenaru; Marian Plaino; Mihaela Bîrsan; Mihaela Petre; Mihai Răducanu; Neculae Juncu; Nicolae Costandache; Octavian Pavel; Paulina Șelaru; Radu Pătrașcu; Sabin Prodan; Silviu Călinescu; Ștefan Hogea; Theo Popa.

Cum poți participa la expoziția de fotografie București, anul trecut?

Ca să participi trebuie să trimiți 9 fotografii cu Bucureștiul anului 2019 + 1 fotografie portret, pe adresa prodan_sabin2000@yahoo.com.

  • dimensiune fotografii: 150×100 mm fiecare.
  • rezoluție: 400 dpi
  • RGB (profil Adobe RGB sau sRGB)
  • Fișierele trebuie să fie jpg cu denumirea: nume fotograf-xx.jpg (xx este numărul fotografiei de la 1-10)
  • De preferat ca fotografiile să fie format peisaj (landscape), latura mare pe orizontală, fotografiile tip portret vor fi expuse rotite la 90 grade iar cele cu raportul laturilor diferit de 3:2 vor fi cropuite.

Fotografiile vor fi tiparite la AME design în tehnologie fotografică tradițională, print argentic.

Expoziția este dedicată Bucureștiului și Zilei Artei Fotografice în România (11 ianuarie)

Vă invităm cu drag să ne bucurăm de o expoziție cu Bucureștiul nostru.

Iată cum a fost la expozițiile din anii trecuți:

Despre organizatori

Asociația Bucurestiul meu drag – memoria vizuală a orasului

Merită sa descoperim pentru noi toți și pentru copiii nostri farmecul locului, oamenii și traditiile care l-au construit, care i-au definit spiritul și care într-un fel sau altul interferează zilnic cu prezentul nostru. Haideți să facem un album de familie cu Bucureștiul nostru drag.

AME design – magazin online VreauPrinturi.ro

AME design este lider de piață de necontestat în ceea ce privește calitatea imprimării de mari dimensiuni și mari rezoluții, folosind tradiționala tehnologie fotografică (expunere material fotosensibil + developare + fixare).

Magazinul online de tablouri personalizate și printuri foto se adresează tuturor fotografilor care-și doresc imaginile transformate în printuri foto de calitate, pentru expoziții personale, de grup sau doar pentru a face un cadou unor persoane dragi, un tablou personalizat, numai bun de pus pe peretele de acasă sau de la serviciu. Se pot astfel comanda direct de pe această platformă online, printuri fotografice și tablouri personalizate, într-un mod foarte simplu.


Expoziția poate fi vizitată până pe 14 februarie 2020.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.