Atelier foto de stradă și testare echipamente Sony, cu Mirela Momanu

UPDATE: Iată cum a fost la acest eveniment!

Ne-am întâlnit la Arthub, unde ne așteptau echipamentele Sony. Participanții au stat de vorbă, bucuroși de această ocazie de a socializa, de a schimba impresii cu alți membri din comunitatea celor pasionați de fotografie. Apoi, ghidați de Mirela Momanu, am pornit la fotografiat străzile din centrul orașului, dar și exemple de artă urbană.

Cum o imagine spune cât o mie de cuvinte, mai jos vă prezentăm câteva imagini de la acest eveniment:

Fotografii realizate de participanți

Participanții și-au dat frâu liber imaginației, iată cum au reușit să surprindă acest eveniment:

(c) Alexandru Mihai
(c) Alexandru Mihai
(c) Cornel Petrescu Ricoh
(c) Cornel Petrescu Ricoh
(c) Cristina Spataru
(c) Cristina Spataru
(c) Cristina Spataru
(c) Dumitru Ionut
(c) Dumitru Ionut
(c) Irina Vasile
(c) Irina Vasile
(c) Marcolt Mihai
(c) Marcolt Mihai
(c) Maria Olteanu
(c) Maria Olteanu
(c) Octavian Pavel
(c) Octavian Pavel

Îți e dor de evenimentele offline marca F64? De discuții cu alți membri ai comunității și de ture foto? Te invităm pe 25 iunie, de la ora 14:30, să explorăm străzi fermecătoare ale orașului București! Vei fi ghidat de Mirela Momanu și vei avea ocazia să testezi diverse echipamente Sony și felul în care acestea sunt potrivite pentru fotografia de stradă.

Ce trebuie să ai în vedere

Data

25 iunie

Ora

14:30 - 18:30

Unde ne vom întâlni?

La Arthub ( Str. Gen. Budișteanu nr. 10)

Ghid

Mirela Momanu

Eveniment

Gratuit

Mai multe despre eveniment

Te așteptăm la ArtHub, pe 25 iunie, de la 14:30. De acolo vom lua echipamentele Sony și vom pleca să fotografiem străzile din zonă (Batiștei, Tudor Arghezi, Școalei, Ion Luca Caragiale etc.), ghidați de Mirela Momanu. Vom reveni apoi la Have a Cigar Pub, pentru a savura o cafea din partea casei, a socializa și a schimba impresii despre tura foto.

Ce echipamente vei putea testa?

Despre Mirela Momanu

Absolventă a Facultății de Textile-Pielărie și Management Industrial din Iași, Mirela e dovada vie că o pasiune vie te poate ajuta să te reinventezi. În materie de fotografie, a absolvit scoala RGB Photography și Școala de Poetică Fotografică Francisc Mraz, plus cursul de formatori de la Euro Best Team.

Nestatornică și mereu în căutare de noi provocări, Mirela este președinte al Asociației Exposure și de membru fondator al festivalului internațional de fotografie Bucharest Photo Week.

Pasionată de fotografia de stradă, face parte din echipa de membri fondatori ai grupului PhotoTeam, cu care a printat și lansat un album de fotografie de stradă. Mai mult, a construit o întreagă comunitate în jurul pasiunii sale: grupul internațional de fotografie On SPOT https://www.facebook.com/groups/ONSPOTGROUP, cu peste 8000 membri ce activează pe platfoma Facebook.

A organizat numeroase expoziții de fotografie și a avut apariții în mai multe publicații din afară și din țară, obținând numeroase premii și medalii în cadrul diverselor Saloane de Fotografie.

Te așteptăm, pe 25 iunie, de la ora 14:30, la o tură foto într-o zonă istorică a Bucureștiului, unde vei avea ocazia să testezi echipamente Sony!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.