Cum a fost la prezentarea Asus Pro Art Series

Pe 31 octombrie 2019, la casa A.I.A a avut loc prezentarea Pro Art Series de la Asus. Arhitecții prezenți la eveniment au avut ocazia de a descoperi în amănunt specificațiile monitoarelor Asus din seria Pro Art. 

Despre casa A.I.A

Casa AIA este primul Centru de Cultură și Inovație pentru arhitecți, un spațiu care concentrează un număr mare de activități dedicate ridicării calității mediilor profesionale din domeniile ce au drept obiect modelarea și realizarea spațiului construit. Casa AIA se concretizează într-un pol de creație, educație și dialog, găzduind o gamă variată de manifestări specifice, fie că vorbim despre cursuri, seminarii și workshop-uri, conferințe sau despre expoziții, ateliere work-in-motion, creative meetings ș.a.m.d. Casa AIA este un proiect- manifest, ce își propune să revoluționeze relațiile interprofesionale, fiind o prezență oportună, odată ce în piața de arhitectură și business există o necesitate crescândă de informații actuale și de expertiză.

Despre monitoarele profesionale Asus ProArt

ASUS ProArt PA27AC

ASUS ProArt™ PA27AC este primul monitor profesional HDR400 de 27″ cu interfața Thunderbolt™ 3 din lume. Acesta folosește un panou IPS WQHD, care oferă o acoperire de 100% a spectrului de culoare sRGB și un design cu margini ultra-subțiri pe toate laturile. PA27AC este prevăzut cu porturi Thunderbolt™ 3 USB-C, care suportă viteze de transfer al datelor de până la 40Gbps si DisplayPort, oferind și funcție de alimentare cu putere de până la 45W. Tehnologia avansată de calibrare ProArt™ și pre-calibrarea oferită din fabrică asigură o acuratețe a culorilor ∆E < 2. Certificat Windows si Mac OS, PA27AC este ideal pentru graficieni, gotografi și orice alți utilizatori care își doresc o reproducere cât mai precisă a culorilor.

Asus ProArt PA24AC

Proiectat pentru lumea profesională, monitorul ASUS PA24AC oferă o claritate excepțională și contraste puternice. În spatele tehnologiei 24 “se ascund tehnologii inovatoare, caracteristici avansate și o ultimă generație de conectori. ASUS ProArt ™ PA24AC dispune de un panou IPS WUXGA de 1920 x 1200, cu design fără rame și o gamă largă de culori 100% din sRGB.

Asus ProArt PA32UC

Monitoarele ProArt PA32UC-K sunt pre-calibrate pentru a garanta acuratețea culorii de vârf a industriei cu o valoare ΔE sub 2. Fiecare monitor vine cu un raport al nivelelor de calibrare 63, 127 si 255 și dispune de o tehnologie avansată de urmărire la scară gri, imaginile sunt reproduse cu exactitate pe ecran. Monitorul include, de asemenea, tehnologie pentru a asigura o compensare uniformă de 95% pentru a se proteja împotriva luminozității si a fluctuațiilor de culoare (culoare) pe ecran.

Asus ProArt PA34VC

ProArt PA34VC este un monitor profesional de 34,1 inci UWQHD (3440 x 1440), ideal pentru designeri grafici și producători de video-uri, cu un afișaj curbat IPS capabil să reproducă 100% din gama de culori sRGB pentru imagini impresionante și realiste. Pre-calibrarea din fabrică asigură precizia culorii de vârf (Delta E < 2), iar tehnologia de calibrare ASUS ProArt asigură acuratețea culorilor atunci când lucrează cu mai multe dispozitive sau sisteme de operare. ProArt PA34VC oferă porturi dual Thunderbolt 3 versatile pentru conectivitate video, transferuri de date la viteze de până la 40 Gbps și livrare de energie pentru furnizarea de energie de până la 60 W pentru dispozitive externe.

Cum a fost la prezentarea Asus Pro Art Series

 

Pregătirea evenimentului

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *