#adoptabucurie alături de ASPA și F64

F64 Studio alături de ASPA București au început de curând un parteneriat prin care își propun să promoveze imaginea câinilor fără stăpân din centrele ASPA ca animale de companie. Ne dorim pe de-o parte să creștem numărul adopțiilor câinilor din centrele ASPA și pe de alta să ilustrăm drăgălășenia indubitabilă a acestora.

În cazul în care nu știi cine este ASPA, îți spunem noi: ei au grijă de codițele fericite ale cățeilor fără stăpân din București și inițiază programe de adopții, responsabilizare și informare. ASPA derulează campanii de sterilizării gratuite, campanii de educare a populației, de prevenire a abandonului de animale și organizează festivalul Pet Fest cu și despre animale.

Activitatea ASPA în 2018 în cifre

În 2018 din totalul câinilor intrați în cele 3 centre ASPA, 70% dintre aceștia au fost dați spre adopție. Mai exact, din 3525 de câini intrați în 2018 în cele 3 centre ASPA (dintre care 344 cedați și abandonați), 2463 au fost adoptați și 153 revendicați. 

Un studiu recent a demonstrat că posesorii de animale de companie, în special iubitorii canini, trăiesc mai mult și mai bine. Chiar dacă nu avem nevoie de niciun studiu care să ne confirme că suntem mai fericiți alături de companioni patrupezi, specialiștii vin cu argumente solide care contribuie favorabil la decizia de a adopta un câine.

Ți-am pregătit și trei motive fundamentale pentru care credem că un câine e binevenit la casa omului:

Persoanele care aleg să aibă în familie un cățel fac mai multă mișcare, fie că e vorba de joaca zilnică sau de plimbarea acestuia, vei avea parte de mișcare vrei nu vrei.

Un animal de companie are efect terapeutic asemenea unei ședințe de spa. Fie că ești stresat sau supărat, un animal simte, vine la tine să fie mângâi și ai scăpat de stres imediat.

Deprimat? Un cățel este tot ce ai nevoie ca să rămâi mereu fericit și optimist. Nu ai cum să fii trist când patrupedul vine la tine mișcând fericit din coadă.

Sperăm să te fi convins că familia ta are nevoie de o codiță fericită. Așadar adoptă un câine și vei #adoptabucurie.  

Despre colaborarea noastră cu ASPA vom scrie mai pe larg în curând. 


S-ar putea să te intereseze și:

10 sfaturi utile pentru fotografierea câinilor și a animalelor de companie

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.