Clienții Panasonic beneficiază de upgrade-ul gratuit DMW-SFU2 la camera Lumix S1

Panasonic prezintă DMW-SFU2, noua cheie software (opțională) creată pentru camera mirrorless Full-Frame Lumix S1. Aceasta extinde considerabil capacitățile de filmare, ceea ce reprezintă un avantaj substanțial pentru profesioniștii video. Prin adăugarea noii chei software (opțională) Lumix S1 va avea noi caracteristici: 4K 30p/25p 4:2:2/10-bit  MOV și 4K 60p/50p 4:2:2/10-bit.

Odată cu această lansare, Panasonic România a pregătit o ofertă specială prin care asigură actualilor și viitorilor posesori de Lumix S1 actualizarea GRATUITĂ cu noua cheie software.

Cumpără până pe 15 august 2019 de la F64 aparatul Lumix S1 sau kitul cu obiectiv 24-105 mm și vei beneficia de o cheie software de upgrade gratuită DMW-SFU2. Totodată, cheia va fi disponibilă gratuit și celor care au achiziționat deja Lumix S1 în aceleași condiții. Aceștia o pot solicita până la 31 august 2019.

De asemenea, cheia software va fi disponibilă ca produs separat începând cu luna septembrie.

Caracteristici upgrade DMW- SFU2

DMW-SFU2 extinde funcționalitatea camerei Lumix S1 prin noi opțiuni video pentru videografii  profesioniști:

  • Funcția V-Log cu min. 14 stopuri DR;
  • 4K 4:2:2/10-bit 30p/25p în format MOV cu stocare video internă;
  • 4K 4:2:2/10-bit 60p/50p înregistrare video via HDMI în format MOV;
  • V-Log și V-Gamut compatibile cu Cinema Varicam Look;
  • Tabel LUT integrat pentru redare V-Log în timpul înregistrării și după înregistrare;
  • Funcția WFM (Waveform Monitor) care afișează nivelul de luminozitate din imagine în timpul filmării;
  • Format audio MOV High Definition 48-kHz/24-bit sau 96-kHz/24-bit cu ajutorul adaptor XLR pentru microfon DMW-XLR1 (opțional).

Ne bucură mult faptul că le putem oferi clienților gratuit această nouă cheie de firmware. Le dorim mult spor și inspirație în activitatea lor și îi asigurăm încă o dată că le stăm permanent la dispoziție atât direct cât și prin intermediul dealer-ilor noștri”, a declarat Cristian Pascu, Business Development Manager Digital Imaging, la Manager Panasonic Romania.


S-ar putea să te intereseze și:

Panasonic lansează programe de actualizare firmware pentru aparatele mirrorless Lumix

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.