Panasonic a lansat noi ghiduri de utilizare pentru Lumix AF și S1H

Panasonic anunță lansarea a două noi ghiduri pentru gama Lumix AF și S1H. Aceste ghiduri au fost publicate pe site-ul Panasonic global.

Ghidul Lumix AF este updatat și cuprinde informații importante legate de următoarele produse:

LUMIX folosește tehnologia avansată pentru focalizarea automată de mare viteză și precizie. Acest ghid vă permite să utilizați focalizarea automată la un nivel superior.

Subiectul 1- Setarea metodelor recomandate pentru fiecare situație

LUMIX are o funcție de setare personalizată AF care vă permite să ajustați directivitatea AF în funcție de subiect și situație. Ghidul vă prezintă setările și sugestiile recomandate.

Subiectul 2 – Funcțiile ușor de utilizat

Butoanele și joystick-ul permit o operare intuitivă. Utilizatorii familiarizați cu funcționarea tactilă pot schimba fără probleme dimensiunea zonei AF și pot fotografia subiectul apăsând pur și simplu declanșatorul monitorului tactil. Ghidul vă prezintă setări mai convenabile de focalizare automată.

Subiectul 3 – Tehnologie originală Lumix AF

Acest capitol prezintă introducerea tehnologiei originale Panasonic pentru realizarea focalizării automate de mare viteză și precizie.

În privința ghidului S1H, acestea sunt principalele subiecte abordate:

  • Părțile principale și afișajele
  • Setările de înregistrare video
  • Ieșire HDMI și TC IN/OUT
  • Setările audio
  • Extensibilitatea
  • Sursa de alimentare și suportul de înregistrare
  • Funcții de asistență la filmare video
  • Suport
  • Anexă

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutăți importante pentru comunitatea de fotografi și videografi!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.