• 28 February 2020

Festivalul sportiv Sambata X3 2019

Iubitorii de sport, natură și muzică sunt așteptați la prima ediție a  festivalului “Sâmbăta X3” în perioada 26-28 Iulie.

Se apropie perioada concediilor de vară si inevitabila intrebare “Unde  mergem?”. Una dintre destinații ar putea fi Sâmbăta de Sus, unde, în perioada 26-28 iulie, va avea loc singurul festival din zona Țării Făgărașului dedicat iubitorilor sportului, naturii și muzicii de calitate.

Timp de trei zile organizatorii promit o atmosferă de poveste la poalele munților Făgăraș, în Grădina Ielelor, care îmbină armonios elemente de entertaiment și lifestyle: muzică live, gastronomie românească, sport și activități în aer liber, activități culturale, de protecția și conservarea mediului, de responsabilitate socială.

Ideea acestui eveniment inedit este de a aduce împreună amatorii de festival și sportivii iubitori de alergare montană, cross, airsoft și montain bike, în cadrul unei atmosfere de socializare și entertainment de care se poate bucura întreaga familie. Nu vor lipsi ingredientele de succes ale unui festival: muzică live, zonă de food și multe ateliere de creație dedicate, deopotrivă, și celor mari și celor mici.

Aerul curat, cele 6 hectare ale Gradinii Ielelor, locul unde se va desfășura festivalul, infrastructura demnă de marile festivaluri
internaționale: apă curentă, energie electrică,  stație de epurare, 3 lacuri artificiale, sistem de drenaj prin canale colectoare, toalete moderne la standarde europene în container sanitar, container dușuri, vor oferi participanților o experiență unică alături de cei dragi.

Și pentru că orice eveniment are nevoie de muzică, CARGO, RUA, AVENUE, ZEBBRA și DJ cunoscuți vor întreține atmosfera în serile toride de vară. Cu un colț dedicat fiecăruia, cu zone de relaxare pentru adulți și unele dedicate copiilor, Festivalul Sâmbăta X3 promite o experiență unică pe care, cu siguranță, o să doriți să o repetați.

Iubitorii de fotografie vor avea cu siguranță “front de lucru”, fie că surprind imagini cu cei care doresc să câștige una dintre competițiile sportive: cross și alergare montană, MTB sau airsoft, persoanele dragi în zonele de relaxare, peisajele de vis sau artiștii care se vor desfășura în concursul de graffiti.

 

Informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul evenimentului. Biletele pot fi achiziționate prin Eventim.ro, Blt.ro, Iabilet.ro, Myticket.ro.

 

S-ar putea să te intereseze și:

8 sfaturi utile în fotografia sportivă

Fotografierea la maraton – sfaturi foto

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *