Festivalul sportiv Sambata X3 2019

Iubitorii de sport, natură și muzică sunt așteptați la prima ediție a  festivalului “Sâmbăta X3” în perioada 26-28 Iulie.

Se apropie perioada concediilor de vară si inevitabila intrebare “Unde  mergem?”. Una dintre destinații ar putea fi Sâmbăta de Sus, unde, în perioada 26-28 iulie, va avea loc singurul festival din zona Țării Făgărașului dedicat iubitorilor sportului, naturii și muzicii de calitate.

Timp de trei zile organizatorii promit o atmosferă de poveste la poalele munților Făgăraș, în Grădina Ielelor, care îmbină armonios elemente de entertaiment și lifestyle: muzică live, gastronomie românească, sport și activități în aer liber, activități culturale, de protecția și conservarea mediului, de responsabilitate socială.

Ideea acestui eveniment inedit este de a aduce împreună amatorii de festival și sportivii iubitori de alergare montană, cross, airsoft și montain bike, în cadrul unei atmosfere de socializare și entertainment de care se poate bucura întreaga familie. Nu vor lipsi ingredientele de succes ale unui festival: muzică live, zonă de food și multe ateliere de creație dedicate, deopotrivă, și celor mari și celor mici.

Aerul curat, cele 6 hectare ale Gradinii Ielelor, locul unde se va desfășura festivalul, infrastructura demnă de marile festivaluri
internaționale: apă curentă, energie electrică,  stație de epurare, 3 lacuri artificiale, sistem de drenaj prin canale colectoare, toalete moderne la standarde europene în container sanitar, container dușuri, vor oferi participanților o experiență unică alături de cei dragi.

Și pentru că orice eveniment are nevoie de muzică, CARGO, RUA, AVENUE, ZEBBRA și DJ cunoscuți vor întreține atmosfera în serile toride de vară. Cu un colț dedicat fiecăruia, cu zone de relaxare pentru adulți și unele dedicate copiilor, Festivalul Sâmbăta X3 promite o experiență unică pe care, cu siguranță, o să doriți să o repetați.

Iubitorii de fotografie vor avea cu siguranță “front de lucru”, fie că surprind imagini cu cei care doresc să câștige una dintre competițiile sportive: cross și alergare montană, MTB sau airsoft, persoanele dragi în zonele de relaxare, peisajele de vis sau artiștii care se vor desfășura în concursul de graffiti.

 

Informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul evenimentului. Biletele pot fi achiziționate prin Eventim.ro, Blt.ro, Iabilet.ro, Myticket.ro.

 

S-ar putea să te intereseze și:

8 sfaturi utile în fotografia sportivă

Fotografierea la maraton – sfaturi foto

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.