Cele mai bune 25 de aplicații pentru iPhone

Descarcă acum din App Store cele mai tari aplicații pentru iPhone și fă-ți viata mult mai simplă la birou, în vacanță, acasă, sau atunci când ești în oraș. Găsești mai jos un top format din cele mai bune 25 de aplicații pentru telefoanele cu iOS, clasificate în 5 categorii diferite!

Cele mai bune aplicații pentru iPhone – Finance

Fă rapid curățenie în propriile finanțe, descărcând din App Store una dintre aplicațiile de mai jos:

1.  Coinbase

Tranzacționează cele mai populare criptomonede ale momentului – Bitcoin, Ethereum, Litecoin, dintr-un app extrem de sigur și cu o super-interfață. Verifici în timp real ratele de schimb pentru orice instrument financiar din categoria “Crypto” și îți construiești rapid un portofel digital, pentru a le stoca. Pe noile flagship-uri Apple, folosești Touch ID și Face ID pentru a intra în cont, dar și pentru a declanșa semnale de intrare în noi tranzacție.

2. Monefy

Ești o persoană care vrea mereu să aibă o imagine de ansamblu, în privința propriilor finanțe? Atunci trebuie să îi dai o șansă aceste aplicații, pentru că niciodată nu a fost mai simplu să ții o evidență clară a cheltuielilor zilnice pe care le faci! Cu Monefy, adaugi fiecare tranzacție nouă cu un simplu click, fie că te oprești să îți iei o cafea, fie că ieși la masă cu prietenii. Nu tastezi altceva decât suma cheltuită. Simplu, nu?

3. Money Lover: Expense Tracker

Dacă vrei să îți faci un buget personal, lunar sau săptămânal, Money Lover este aplicația pentru iPhone pe care trebuie să o descarci din App Store. Vei înțelege mai bine cum sunt cheltuiți banii tăi, astfel încât să poți face modificări, cu doar câteva tap-uri, în obiceiurile tale de consum. Mai mult decât atât, poți primi periodic rapoarte privind veniturile, cheltuielile și banii economisiți, lună de lună.

4. Mint

 

Mint îți aduce toate grijile financiare pe aceeași interfață user-friendly. În același tool poți avea acces la informații privind facturile achitate în luna curentă, sau în primele 3 luni din an, bugetul de vacanță, depășiri ale unor praguri presetate, din cauza unor situații neprevăzute. Situațiile curente sunt prezentate sub formă de diagrame sau grafice colorate, ușor de ințeles de absolut oricine.

5. Splitwise

Aplicația pentru iPhone Splitwise îți permite să împarți rapid cu prietenii cheltuielile comune, fără a mai fi nevoie să scrii liste sau faci calcule inutile. Ai un coleg de apartament? Folosiți amândoi acest tool pentru a ști exact, la final de lună, cât trebuie să achite fiecare pentru chirie, întreținere, lumină, net și alte cheltuieli la comun. Dacă pleci în excursie cu gașca, este mult mai simlpu să ții evidența banilor cheltuiți în grup, atunci când aveți la voi Splitwise.  

Cele mai bune aplicații pentru iPhone – Security

Ridică un zid în jurul datelor tale personale, descărcând din App Store una dintre aplicațiile de mai jos:

6. Lookout

Este un app compatibil cu iOS 10 și toate celelalte versiuni ulterioare, utilizat cu încredere pe mai bine de 150 de milioane de device-uri. Lookout este un tool de securitate a datelor all-in-one, ce îți protejează datele personale împotriva atacurilor de tip phishing, fiind capabil să îți localizeze rapid telefonul, atunci când l-ai pierdut. Cu Lookout instalat în propriul device, navigarea pe internet este mult mai sigură!

7. Duo Mobile

Este un tool de securitate ce permite autentificarea în 2 pași, pentru cele mai importante aplicații din device-ul tău Apple. Duo Mobile generează în timp real parole pentru conectare, trimițând alerte push, pentru o simplă logare de genul one-tap, atât pe iPhone, cât și pe iPad sau Apple Watch. Cu Duo Mobile, datele tale personale sunt mai în siguranță ca niciodată!

8. Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids îți permite să ai control de la distanță asupra telefonului celui mic, primind în timp real alerte pe telefonul tău, despre activitatea sa pe propriul device. Acest tool pentru iPhone îți permite să setezi filtre pentru site-urile cu un conținut inadecvat, să localizezi în timp real device-ul celui mic pe hartă, sau să îi monitorizezi activitatea pe rețelele de socializare.  

9. Avira Mobile Security

Dacă îți pasă de siguranța telefonului și a datelor tale personale, descarcă acum din App Store aplicația Avira Mobile Security. Odată activată, îți permite să afli locația telefonului tău, în cazul în care acesta a fost furat, te protejează în fața atacurilor de tip phishing, îți trimite rapid notificări, în cazul în care o persoană străină încearcă să se autentifice în mailul tău.

10. 1 Password

Dacă ai o problemă cu memorarea parolelor tale, dă-i o șansa acestei aplicații! 1Password are grijă de toate parolele tale, punându-le într-un loc sigur, ferit de ochii celor curioși. De acum înainte, lasă autentificarea în grija acestui super-tool. 1Password are grijă ca parolele tale să devină mai puternice ca niciodată, făcând logarea într-un anumit cont o treabă de doar un click.

Cele mai bune aplicații pentru iPhone – Travel

Fă un upgrade la modul în care vizitezi lumea, descărcând din App Store aplicațiile de mai jos:

11. Airbnb

Uită de hotelurile anoste, pentru că te poți bucura acum de cele mai tari experiențe de cazare. Airbnb îți pune la dispoziție locații pe care le poți închiria în regim hotelier, oferind o interfață user-friendly, poze uimitoare ale locațiilor și prețuri extrem de avantajoase.

12. Guru Maps

Nu ai nevoie de net pentru a te orienta în vacanță, dacă descarci din App Store aplicația Guru Maps. Este un tool ce îți permite să fii cel mai informat turist offline, punându-ți la dispoziție: hărti offline ale marilor orașe, sisteme de navigație offline, search offline pentru cele mai bune restaurante din zonă. Te bucuri de milioane de Puncte de Interes (POI – Points of Interest), pentru a te bucura de cel mai tare traseu, făcut vreodată fără ajutorul netului.

13. Hipmunk

Nu poți planifica o vacanță fără să ai în telefon aplicația Hipmunk. Acest tool pentru iPhone îți permite să analizezi comparativ ofertele site-urilor de turism, pentru a găsi întotdeauna cele mai bune prețuri la cazare și transport. Nu trebuie să fii ochii mereu pe aplicație, pentru a prinde un bilet ieftin de avion. Câteva setări inspirate și Hipmunk va rezerva singură biletele, atunci când va găsi un preț, conform nevoilor tale.

14. Transit

 

Atunci când vizitezi un oraș străin, vrei să ai mereu acces la cele mai rapide mijloace de transport în comun. De aceea, Transit îți aduce în buzunar traseele în timp real ale autobuzelor și metrourilor, printr-o interfața colorată și simplu de utilizat. De ce să aștepți într-o stație, fără să știi dacă vei prinde la timp autobuzul pentru aeroport, când poți privi în timp real drumul mașinii tale, până la locul în care te afli?

15. Weather- The Weather Channel

Vremea nu trebuie să îți strice planurile de vacanță, așa că descarcă acum din App Store acest tool și îmbracă-te corespunzător pentru ziua de mâine. Primești alerte despre prognoza pe următoarele 7 zile, însă poți fi ținut la curent din oră în oră cu informații despre temperatură, precipitații, schimbările bruște de vreme.

Cele mai bune aplicații pentru iPhone – Health & Fitness

Monitorizează-ți zilnic activitatea fizica, descărcând din App Store una dintre aplicațiile de mai jos:

16. Cyclemeter

Este cea mai bună aplicație de monitorizare a activității cicliștilor. Concepută de la 0 pentru iPhone, iPad, Apple Watch și iCloud, Cyclemeter este un computer de fitness complex, ce oferă date importante despre timpii și kilometrii parcurși, vitezele atinse, cele mai bune ture, obiectivele presetate.

17. Headspace

Headspace este ghidul perfect pentru atingerea fericirii printr-o viață sănătoasă. Dacă vrei să scapi de stresul zilnic, sau să dormi mai bine nopțile, da o șansă acestei aplicații pentru iOS. Îți permite să meditezi, prin lecții de mindfulness, ce îți pot oferi acel echilibru mental pe care îl cauți de ceva vreme.

18. MyFitness Pal

Dacă vrei să dai un RESTART stilului tău de viață sedentar, MyFitnessPal este cea mai bună aplicație pe care o poți avea în device-ul tău Apple. Te ajută să îți faci un program de antrenamente, astfel încât să dai jos kilogramele în plus, să ții o dieta specifică, să îți schimbi obiceiurile alimentare.

19. PEAR- Personal Fitness Couch

Este una dintre cele mai bune aplicații de fitness din acest moment. PEAR îți permite să urmezi programe de antrenament, stabilite de cei mai tari traineri de fitness din lume. Tot ce trebuie să faci este să alegi antrenorul potrivit pentru nevoia ta, dintr-o listă extrem de lungă de oameni care au făcut din sport un stil de viață.  Aplicația monitorizează în timp real rezultatele obținute, pentru a atinge mult mai repede obiectivele pe care ți le-ai propus.

20. Runtastic

Runtastic îți pune la dispoziție un Voice Coach, care îți va da mereu feedback pe măsura rezultatelor tale. Ești mereu la curent cu informații despre kilometrii parcurși, caloriile arse în ultimele zile, viteza cu care obișnuiești să alergi, pattern-urile de alergare pe care deja le-ai dezvoltat. Intră în comunitatea Runtastic și poți face schimb de experiență cu alți alergători din lumea întreagă, postând ultimele rezultate pe care le-ai obținut!  

Cele mai bune aplicații pentru iPhone – Social Media

21. LinkedIn

Dacă ești un “career guy”, aplicația LinkedIn pentru iPhone este perfectă pentru tine. Îți permite un acces rapid la cele mai bune joburi din domeniul tău, legături cu profesioniști din toate ramurile de business, informații rapide despre cele mai noi evenimente din piață. Descarcă acum LinkedIn din App Store și oferă carierei tale o gură proaspătă de oxigen!

22. Instagram

Este cel mai simplu mod prin care poți împărtăși cu cei dragi momentele speciale din viața ta! Dă follow prietenilor, colegilor de muncă sau vedetei tale preferate! Descoperă oameni și locuri noi, pline de farmec, prin fotografiile și clipurile postate zilnic! Postează un story la final de zi și spune-le povestea ta celor peste 1 miliard de useri din această comunitate!

23. Facebook

Facebook nu mai are nevoie de nicio prezentare! Este un app pe care îl ai zilnic alături de tine, oriunde mergi, orice faci. Comunici rapid cu prietenii tăi, dai share celor mai tari informații, ai acces la viața altor useri din această minunată comunitate. Postezi la rândul tău clipe frumoase din viața ta și te bucuri, alături de ceilalți useri, de o experiență de utilizare unică.

24. Snapchat

Fă un Spap, pune un filtru și dă poza mai departe prietenilor tăi! Snapchat una dintre cele mai populare aplicații de social media ale momentului, cu multa priză la tinerii din Generația Z. Acest app îți permite să fii mereu în contact cu toți prietenii tăi, fie că faceți share de poze, fie că țineți legătura pe chat. Ai parte de cele mai tari filtre pentru poze, așa că merită să te joci o zi cu Snapchat!

25. Tik Tok

Chiar dacă a fost lansat în urmă cu câțiva ani, 2019 este anului lui TikTok. De aceea, vrem să închidem acest clasament cu poate cea mai populară aplicație de pe net, un tool ce îți permite să îți spui povestea în doar 15 secunde. Asa că fiecare clipă contează, atunci când postezi un clip cu TikTok. Prin filtrele pe care le ai la dispoziție, tot ce postezi capătă instant mai multă culoare, așa că fii liber să testezi așa cum vrei această super-aplicație pentru iPhone.

 

Tu ce aplicații pentru iPhone folosești cel mai des? Lasă-ne un comentariu!

 

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Credeam ca ne prezentati aplicatii foto…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.