Fotografia sportivă – Live cu Lexa Iorgu

Miercuri, 22 mai, începând cu ora 19:00, te așteptăm în incinta F64 și LIVE pe Facebook pentru a discuta despre fotografia sport cu Raed Krishan și Alexandru Bărănescu.

Cu toții am urmărit cu sufletul la gură cel puțin un eveniment sportiv, fie el Finala Roland Garros 2018, unde Simona Halep câștiga primul său astfel de titlu, sau curse de drifturi, pentru cei pasionați de viteză.

Oricare ar fi situația, prin acest eveniment vă invităm să schimbăm perspectiva și să privim sporturile prin obiectivele foto ale lui Raed Krishan și Alexandru Bărănescu, invitații la acest eveniment. Discutăm despre experiențe inedite, situații imprevizibile, depășirea limitelor și, evident, fotografie, aparatură și timpi de expunere.

Despre Raed Krishan

Raed Krishan este fotograf la Gazeta Sporturilor. Face fotografie din 2003 și a fotografiat Campionate Mondiale și Europene de Gimnastică, Scrimă și Baschet, Roland Garros 2018 și 2013, meciuri din Europa League, Champions League, cele din Liga I și cele ale Echipei Naționale de Fotbal.

Despre Alexandru Bărănescu

Alexandru Bărănescu este fotograf al KTA Kiteboard Tour Asia și al Asociației Internaționale de Kiteboarding. Face fotografie din 2006 și fotografie sport din 2010. A fotografiat concursuri internaționale de kitesurfing, drifting, yachting.

Cum poți participa la eveniment?

Dacă ești interesat să participi la acest eveniment, trimite un email cu numele și numărul tău de telefon, la adresa hello@lexaiorgu.ro.

Lexaiorgu.ro este un site care promovează oamenii și experiențele lor, diversitatea, perspectivele diferite, mindset-urile de succes, greșelile ca lecții, creativitatea, originalitatea, inovația, introspecția și dialogul interuman.
Te așteptăm să descoperim împreună secretele fotografiei sportive!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.