(c) Marian Sterea

Cum a fost la evenimentul Live Shooting cu Marian Sterea

Pe data de 25 ianuarie 2022 a avut loc evenimentul Live Shooting cu Marian Sterea – Sony Europe Imaging Ambassador. Am petrecut peste două ore în studio-ul lui, unde am aflat care a fost experiența lui cu noul aparat Sony A7IV, ce obiective folosește, și am participat la o ședință foto de portret în timpul căruia Marian Sterea a oferit sfaturi celor interesați și a răspuns întrebărilor din partea publicului. Principalul obiectiv folosit de Marian Sterea în timpul ședinței foto a fost noul FE 70 – 200 F2.8 GM  OSS II din gama G MasterCare. De asemenea, acesta a folosit mai multe surse de lumină (atât flash, cât și lumină continuă). 

Care a fost agenda evenimentului

Agenda evenimentului:

  • cum se descurcă SONY a7IV, noul vârf de gamă mirrorless full-frame
  • păreri și teste LIVE cu noul FE 70-200mm F2.8 GM OSS II din gama G Master
  • avantaje și dezavantaje ale diverselor focale în portret
  • cum poți folosi mai multe surse de lumină (atât flash, cât și lumină continuă)
  • sfaturi utile despre
  • cum să fotografiezi portrete
  • sesiune Q&A

Impresiile lui Marian Sterea despre Sony A7IV

Are câteva lucruri care îl diferențiază de modelele Sony anterioare. Este o tehnologie nouă, este un focus foarte mult îmbunătățit. M-a convins pentru că stă foarte bine pe partea de focus. Partea bună la Sony e că are foarte multe moduri de focus pe care le poți adapta și pe care le poți mula în funcție de situație. Meniul este mult mai intuitiv, exact ca cel de pe A1. Sony ține trendul, pentru că această cameră este o cameră hibridă. Știe să facă bine atât foto, cât și video.

Marian Sterea - Sony Europe Imaging Ambassador

Imagini realizate în timpul ședinței foto

În curând vom reveni și cu videoclipuri scurte din timpul LIVE-ului - cele mai importante secvențe!

Produse despre care am discutat în LIVE

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

Noua cameră Sony Alpha 7 IV redefinește standardele
Sony lansează noul obiectiv Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II
De ce să fii fan Sony, cu Marian Sterea

Ce aspecte consideri că sunt cele mai importante în fotografia de portret? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.